Evenement 02-06-20 : Hoe kan ik verder?


Hoe kan ik verder?

Houder:
Herman van Hedel
  Provincie:
Drenthe
Datum:
dinsdag, 2 juni 2020
  Locatie:
Zuidwolde
Tijd:
19.30u-21.30u
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 0
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoathoekanikverder .nl

Wanneer u (even) vastloopt met u zelf of u niet goed weet hoe u verder kunt met uw (bewustzijns) ontwikkeling, dan kunt u terecht op de gespreksavond 'Hoe kan ik verder?' in de Boerhoorn te Zuidwolde op iedere eerste dinsdagavond van de maand om 19.30u.
Herman van Hedel heet u van harte welkom en leidt de gespreksavond. Hij vertelt:
Het kan zijn dat u uw emoties wegdrukt, maar niet weet hoe dat te doorbreken of dat u de signalen vanuit uw eigen wezen niet herkent, terwijl u wel de onrust voelt.
Misschien laat u zich ringeloren door wat anderen zeggen, durft u zich niet los te maken van de meegekregen normen en waarden...of wilt u wel besluiten nemen, maar bent u bang alleen te komen te staan. 
Samen proberen we helder te krijgen met welke keuzes u zichzelf klein houdt, hoe u anders naar een situatie kunt kijken en waar u een begin kunt maken om verder te komen.
 
Het kan zijn dat u nieuwe ideeën opdoet, een ander even als een spiegel fungeert of het simpelweg al even helpt om uw verhaal te doen. Het kan zijn dat ik daarbij even ‘de vinger op de zere plek leg’, u een beeld aanreik of u soms, via mijn handen,  energie geef wanneer dat nodig is en u dat ook wilt.
 
Ook komt soms ter sprake welke fasen van bewustzijnsontwikkeling de mens dient te doorlopen. In iedere fase heeft hij iets te leren. Wanneer het begrepen is, groeit hij door naar een volgende fase en zal hij meer mogelijkheden hebben.
De avond duurt tot uiterlijk 21.30u en er staat een mand voor een vrijwillige bijdrage in de kosten.
 
Ontmoetingscentrum De Boerhoorn, Oosterweg 14, 7921 GB, Zuidwolde dr