Evenement 20-06-21 : Magische reis in Zuidwest Ierland


Magische reis in Zuidwest Ierland

Houder:
Magical Tours - Spirituele reizen - Al 20 jaar gespecialiseerd!
  Provincie:
Buitenland
Datum:
zondag, 20 juni 2021 - zondag, 27 juni 2021
  Locatie:
Zuidwest Ierland
Tijd:
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 1.350,-
  Website:
Categorie:
groepsreizen
cultuur
  E-mail:

infoatmagicaltours-vakantie .nl

Magische reis in Zuidwest Ierland

De mystiek is voelbaar, de natuur is adembenemend.
De rust, de schoonheid en puurheid zijn ontroerend. De verscheidenheid van tinten in het landschap zijn een lust voor het oog. De lieflijke kleurrijke dorpjes met traditionele muziek, waar de tijd stil lijkt te staan. Atlantis was een beschaving met een hoge graad van spirituele ontwikkeling. Deze kennis werd overgedragen door ingewijden. Tijdens deze reis bezoeken wij een aantal plaatsen waar vroeger mysteriescholen gevestigd waren. De energie, de trilling op deze plaatsen leende zich bij uitstek voor onderricht en voorbereiding op de inwijding. Door de tijd heen werd deze energie gevoeld en telkens opnieuw gebruikt voor het ontsluieren van de mysteriën.

Onze reis begint met het Schiereiland Beara
Dit ligt aan de Atlantische oceaan en is ruig en ongerept. We vinden er kleine wandelpaden langs menhirs en steencirkels. Door de warme golfstroom is het klimaat het hele jaar aangenaam waardoor er een unieke en kleurrijke flora en fauna is ontstaan. Daarna trekken we door naar het Schiereiland van Kerry. En van daaruit reizen we naar het schitterende nationale park van Killarney.

 “Een deel van onze droomwereld”: het 8e wereldwonder: Skellig Michael
Tijdens deze reis bezoeken wij deze Unesco Werelderfgoedplaats die ooit door de Ierse toneelschrijver George Bernard Shaw werd beschreven als “deel van onze droomwereld”. Dit eilandje werd 600 jaar lang werd bewoond door Ierse monniken. Het klooster is bereikbaar via een 1000 jaar oude stenen trap de “Stairway to heaven”.
Skellig Michael is van grote spirituele en historische betekenis. Er wordt in de geschiedenis al in 1400 v.Chr. naar het eiland verwezen en het speelt ook een rol in Ierse legenden. Een verhaal dat ongeveer in het jaar 200 na Chr. ontstond, vertelt over Daire Domhain ('Koning van de Wereld') die hier een grote strijd voorbereidde tegen de strijder Fionn mac Cumhaill en het leger van Fianna. Maar wat Skellig Michael echt bijzonder maakt is dat het ons een beeld geeft van het leven van een geïsoleerde en door stormen geteisterde gemeenschap van monniken.

 Website: www.magicaltours-vakantie.nl