Evenement 08-05-21 : Spirituele reis in Engeland


Spirituele reis in Engeland

Houder:
Magical Tours - Spirituele reizen - Al 20 jaar gespecialiseerd!
  Provincie:
Buitenland
Datum:
zaterdag, 8 mei 2021 - zondag, 16 mei 2021
  Locatie:
Zuid-west Engeland
Tijd:
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 1.295,-
  Website:
Categorie:
groepsreizen
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatmagicaltours-vakantie .nl

Magische reis in Engeland

Het geheim van Atlantis langs de Engelse Sterrenweg 

Engeland...land van druïden, legenden en mysteriën
Deze spirituele reis geeft je de gelegenheid te genieten van schitterende ongerepte natuur, mystieke plaatsen, steencirkels, menhirs en inwijdingsplaatsen. Alle organisatorische kwesties worden je uit handen genomen waardoor je alleen maar hoeft te genieten. Engeland ligt langs één van de energiebanen in Europa die in de prehistorie als oude pelgrimsroutes fungeerden. Er zijn vergelijkbare energiebanen in Ierland, Frankrijk en Spanje. De Engelse Sterrenweg is het doel van deze reis.  

Verborgen kennis van Atlantis
Toen de Atlantische cultuur over haar hoogtepunt heen dreigde te raken, werden er door ingewijden van de mysteriën op het Europese vastenland koloniën ingericht. Vanuit deze Atlantische koloniën werden etherische velden ofwel “sterrenwegen” geprojecteerd. Banen met een positieve energie en kwaliteiten die aan de hemel werden afgelezen, aan de sterren en de planeten. In Europa lopen er 4 van zulke sterrenwegen. Eén in Ierland, één in Engeland, één in Frankrijk en één in Spanje. De Engelse sterrenweg is het doel van deze reis. De sterrenwegen hebben een aantal overeenkomsten: ze lopen allemaal van oost naar west. Ze monden alle 4 uit in zee. Ze komen allen door streken die vol staan met megalieten en dolmens en inscripties. En ze lopen alle 4 door Keltische gebieden die rijk zijn aan folklore over het Volk van de Slang, de overlevenden van het verdronken land Atlantis.  

De Engelse sterrenweg loopt door het meest zuidwestelijke gedeelte van Engeland. Rijk aan zowel mythen als geschiedenis, is deze omgeving één van de meest betoverende plaatsen in Europa. Tijdens deze reis trekken wij in 9 dagen langs deze energiebaan van 300 km lang. We beginnen in Amesbury bij Stonehenge. Als we een rechte lijn naar het westen trekken, dan komen we uit bij Tintagel. Deze Adelaarspiek ligt aan de Engelse westkust. We bezoeken er de mooiste en boeiendste krachtplaatsen langs deze route. Sommige wereldberoemd, andere haast vergeten. Het kan een bijzondere ervaring zijn om een krachtplaats te bezoeken. Zo'n plek wordt door iedereen anders beleefd. De ruimte om een plek op eigen wijze te ervaren staat bij ons dan ook voorop.

Website: Magische reis in Engeland