Evenement 25-01-20 : Healing en Reading behandeling


Healing en Reading behandeling

Houder:
Purple Flow
  Provincie:
Utrecht
Datum:
zaterdag, 25 januari 2020
  Locatie:
Utrecht
Tijd:
  Google Maps:

https://www.google.nl/maps/place/Kleine+Geertekerkhof+1,+3511+XG+Utrecht/@52.0845478,5.1190125,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47c66f59e41a5f01:0xda484c40304086c6!8m2!3d52.0845445!4d5.1212012

Bijdrage:
€ 60
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatpurpleflow .nl

Wat houdt een Healing behandeling in?
Door verschillende gebeurtenissen in jouw leven ontstaan er blokkades. Door het vasthouden aan deze nare ervaringen, beperk jij jezelf om te zijn wie jij bent en wat jij het liefst zou willen doen in jouw leven. Hoe meer nare gebeurtenissen jij mee maakt, hoe meer jij deze nare ervaringen onbewust in opslaat. Hierdoor groeit jouw angst voor de meest uiteenlopende dingen en daarbij kunnen er lichamelijke problemen ontstaan doordat jij jouw controle wilt blijven behouden.
Je huis is verbouwd, nieuwe auto en nog steeds voel jij je ongelukkig. Je partner en kinderen genieten, dat maakt je blij en je geniet voor hun, maar waarom voel je je nu nog steeds zo ongelukkig? Wat belemmert je nu nog om je gelukkig te voelen?
Zie jezelf als een rivier, bij elke nare gebeurtenissen worden hoopjes met zand in jouw rivier gegooid. Op een gegeven moment is er zoveel zand in jouw rivier waardoor jouw rivier niet meer met passie en in liefde stroomt. Het water wordt troebel en stroomt traag en kronkelig.
Tijdens mijn Healing behandeling zorg ik ervoor dat de oorzaken van de “zandhoopjes” gezien, gehoord en opgehelderd worden waardoor jouw blokkades verdwijnen en jouw “rivier” weer met volle passie en positieve energie gaat stromen.
Van origine ben ik Reiki Master en heb me gespecialiseerd in de chakra blokkades. Daarnaast ben ik ook gespecialiseerd in o.a. Quantum Touch, Reiki Shamballa, Reikimediamiek, magnetiseren.
Deze diverse specialisaties gebruik ik direct op moment dat een blokkade dat nodig heeft om te helen. Samen met m’n gids, via mijn hogere bewustzijn en jouw onderbewustzijn lossen wij laagje voor laagje jouw blokkades op.
Ook ondersteunt mijn diverse methode jou bij het loslaten van jouw emotionele problemen waardoor jouw energiesysteem weer in balans komt en je chakra’s blokkadevrij zijn. Hierdoor voel je je helder, luister je beter naar jouw eigen gevoel en jouw persoonlijke ontwikkelingen zullen beter stromen.
 
Wat houdt een Reading behandeling in?
Na elke Healing behandeling geef ik een reading, hierin bespreek ik wat ik heb gezien en gevoeld heb en wat ik met je “innerlijke ik”, ook wel je “onderbewustzijn” genoemd, heb besproken en gedaan om jouw blokkades te los te laten.
Zo heeft elke chakra een eigen thema en elk hun eigen verhaal te vertellen. Tijdens de Reading zal het verhaal van jouw chakra opmerkzaam en herkenbaar zijn in jouw dagelijks leven.
 
Waar helpt een healing & Reading behandeling voor:
Stress
Burn-/ bore- out
Depressie
Dwangstoornissen
Doen wat anderen van je verwachten
Alle vormen van angsten
Zwaar leven
Moe
Bewustwording van jezelf
Aanpassen naar wat andere van je willen en verlangen
Je eigen weg en mening niet durven uiten
Onzeker over jezelf zijn
Relatie problemen
Onrustig voelen
Vaak verdrietig voelen
Last van faalangsten
Oude emoties en oude overtuigingen niet durven loslaten
Een niet voldaan gevoel hebben; je hebt alles, een goede baan, huis, gezin, maar toch voel je je niet gelukkig en voldaan, alsof de kers op de slagroomtaart ontbreekt
 
Voor wie is dit bedoeld:
Voor jou, je wil aan jezelf werken of je werkt al aan jezelf en je wil je weer gelukkig voelen. Dat wat jou nu blokkeert mag nu eindelijk doorbroken worden, de touwtjes die je nu strak in handen hebt mogen worden losgelaten en hierdoor laat je ook je oude patronen los. Je leeft je leven die voor jou goed voelt, zonder je schuldig naar anderen te voelen, wetende dat niemand jouw enthousiaste uitstraling meer negatief kan raken. Je wordt omringd door hoog vibrerende mensen die vrij zijn van hun angst, zonder negatieve gedachten en je juist zullen stimuleren in jouw proces naar geluk en balans.