Evenement 18-01-20 : Jaartraining The Work van Byron Katie


Jaartraining The Work van Byron Katie

Houder:
Aafke Satyananda Heuvink
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
zaterdag, 18 januari 2020 - zondag, 1 november 2020
  Locatie:
Centrum De Bogen in Amsterdam (Jordaan)
Tijd:
10.00-16.30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 650
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatliving-heart .nl

Jaartraining The Work van Byron Katie

In januari 2020 gaat er weer een nieuwe jaartraining The Work van Byron Katie van start. Deze jaartraining wordt gegeven in Centrum De Bogen in de Jordaan in Amsterdam.

De jaartraining is geschikt voor iedereen die een stevige basis wil leggen om The Work van Byron Katie in zijn/haar eigen leven toe te passen of als aanvullend gereedschap te gebruiken in de professionele praktijk. Na een introductie gaan we de diepte in aan de hand van verschillende thema’s (zoals relaties, familie, vergeving, adviezen geven, ons lichaam, kritiek aanvaarden en eerlijk nee zeggen. Verder gaan we bezig met de vermoeiende en soms pijnlijke strategieën die we inzetten om geaccepteerd en aardig/slim/goed gevonden te worden. 

Gaandeweg de jaartraining zul je merken dat je met The Work een gereedschap in handen hebt waarmee je altijd en overal, midden in het leven, onder alle omstandigheden, hoe pijnlijk, verdrietig of stressvol deze ook mogen zijn, verbinding kunt maken met jezelf (en daardoor ook met de ander).

Jaartraining

Er zijn in totaal zeven bijeenkomsten per jaartraining. Daarnaast is er tussen de bijeenkomsten veel gelegenheid om The Work met behulp van oefeningen en via duo-opdrachten met andere deelnemers van de groep in de praktijk te oefenen en/of dat wat tijdens de bijeenkomsten aan bod is gekomen te verdiepen.

Kosten jaartraining

€ 650,- incl. BTW voor het gehele traject (wanneer je geen gebruik maakt van de korting)

Betaling in termijnen is mogelijk: 10 × 75 euro

Vroegboekers jaartraining januari 2020: (betaling ineens voor 1 december 2019): € 625,- incl. BTW

Locatie

Centrum De Bogen
Tussen de Bogen 13
1013 JB Amsterdam
Nederland

De locatie ligt aan de rand van de Jordaan, op loopafstand van het CS.