Evenement 30-06-19 : Middag Ontspannen in verbinding


Middag "Ontspannen in verbinding"

Houder:
Floris van Berkel & Emile Wijnen
  Provincie:
Utrecht
Datum:
zondag, 30 juni 2019
  Locatie:
Studio Akasha in Utrecht
Tijd:
13u00 tm 17u00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 45
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

fvberkelatgmail .com

Hoe fijn zou het zijn als je helemaal aanwezig bent in jezelf? 
Hoe heerlijk zou het zijn je verbonden te voelen in contact met anderen?

Laat je een middag inspireren helemaal jezelf te zijn en te genieten in verbinding met anderen. 

We starten met meditatie zodat je in jezelf aankomt. Vervolgens gaan we bewegen met Qi Gong. Dit is een Chinese oefenmethode en brengt je uit je hoofd, in je lichaam. Bewust aanwezig zijn bij jezelf, loslaten van beperkende gedachten en ontspannen zijn. Je levensenergie laten stromen en in je kracht komen.

Na een minibreak is het tijd voor een knuffelworkshop, waarin je samen kan verbinden. Een knuffelworkshop is een gestructureerde workshop die gericht is op afgestemde aanraking. Dat doen we door oefeningen die gericht zijn op contact maken met jezelf en met anderen. We beginnen voorzichtig, zonder elkaar aan te raken, en bouwen de intensiteit langzaam op, zodat iedereen mee kan komen en het voor niemand te snel gaat. Je leert grenzen aan te geven en jezelf en de ander daarin te respecteren. Spelenderwijs genieten van het contact, waarbij je in verbinding met jezelf blijft. De oefeningen zijn soms speels, soms intens, maar altijd vanuit liefde. Als je iets niet wil doen dan hoeft dat niet.

Aansluitend kun je liggend nagenieten tijdens een helende klankbeleving. Hiervoor gebruiken we o.a. diverse klankschalen, koshi’s en drums.

Onze intentie is dat je ontspannen wordt, bent en blijft en dat je thuis kan nagenieten van de verbinding die je hebt gemaakt. Het kan zomaar zijn dat de verkregen inzichten je dagelijkse leven intens gaan verrijken!

------------------------------------------------------

Datum: 30 juni 2019
Plaats: Studio Akasha (op loopafstand van Utrecht CS)
Tijd: 13:00u - 17:00u
Kosten: € 45,-
Aanmelden: www.ticketkantoor.nl/shop/workshop30juni