Evenement 21-05-19 : Reiki 1 cursus


Reiki 1 cursus

Houder:
Gaido Reiki praktijk voor Reiki en energetische therapie
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
dinsdag, 21 mei 2019
  Locatie:
Flow Uden
Tijd:
10.00 uur - 16.30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 115,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatgaidoreiki .nl

Wat leer je: je leert vertrouwd te raken met het zelfhelend vermogen van je lijf.  Niemand vindt het vreemd dat een wondje geneest zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Maar bij hoofdpijn, spierpijn, nekklachten en stress bijvoorbeeld zijn we geneigd om meteen pillen en zalfjes te gebruiken. Bij Reiki leer je dat soort klachten te verminderen door het gebruik van je handen, energie en het zelfhelend vermogen van je lichaam. Aan het eind van de dag kun je niet alleen jezelf behandelen maar ook anderen.

Wat neem je mee naar de cursus: een handdoek of badlaken, warme sokken of sloffen, enthousiasme. Je hebt geen kennis van Reiki nodig. Iedereen kan het leren.

Wat neem je mee naar huis aan het eind van de dag: vertrouwen en inzicht (in jezelf), kennis over (het gebruik van) Reiki door wat je geleerd heb tijdens de les maar ook door het lesmateriaal dat je meekrijgt, een certificaat en oefeningen voor thuis (als je dat wilt)

Wat is het vervolg: je kunt hierna een Reiki 2 cursus doen maar dat hoeft niet.

Wat kost het:  € 115,00 incl. BTW, lesmateriaal en certificaat.

Wanneer gaat de cursus door: (in verband met het oefenen) bij deelname van 2 cursisten. De maximale groepsgrootte is 6 cursisten. 

Wie ben ik: mijn naam is Helma van de Rijt, Reiki docent, energetisch therapeut en eigenaar van praktijk Gaido Reiki. Sinds 2014 geef ik Reiki behandelingen en sinds januari 2018 ben ik Reiki Master waardoor ik nu cursussen mag geven. Ik vind het ontzettend leuk om mijn kennis over Reiki door te mogen geven door middel van cursussen. Iedereen kan het leren en het is mooi om te zien hoe cursisten ieder op hun eigen manier zo’n lesdag ervaren.
 

Waar kun je je opgeven en terecht voor informatie: www.gaidoreiki.nl of infoatgaidoreiki .nl of via het contactformulier op de site.

Ik hoop je te mogen begroeten op 21 mei 2019.