Evenement 23-03-19 : Reiki 1 cursus


Reiki 1 cursus

Houder:
Gaido Reiki Helma van de Rijt
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zaterdag, 23 maart 2019
  Locatie:
Flow Uden
Tijd:
10.00 uur - 16.30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 115,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatgaidoreiki .nl

Laat de energie stromen.

Op 23 maart 2019 organiseer ik een Reiki 1 cursusdag. Reiki is een alternatieve geneeswijze waarbij energie en het zelfhelende vermogen van je lichaam centraal staat. Op deze cursusdag vertel ik je meer over de geschiedenis van Reiki en de toepassingen ervan. Je leert op deze cursusdag hoe energie in je lichaam stroomt, wat energieblokkades zijn en hoe je die blokkades kunt verminderen en in bepaalde gevallen opheffen. Reiki werkt door middel van handposities. Tijdens de cursusdag leer ik je de diverse handposities, hoe je ze toe kunt passen bij jezelf maar ook bij anderen.

Iedereen kan zich aanmelden voor deze dag. Naast een stukje theorie wordt er op een rustige en ontspannen manier geoefend met de handposities. Aan het eind van de dag ontvang je een certificaat en het lesmateriaal.

Gun je jezelf een ontspannen lesdag waarbij je leert hoe je met je eigen handen jezelf en anderen kunt helen of ondersteuning kunt geven in een helingsproces? Of wil je handvatten krijgen om te leren ontspannen en tot rust te komen? Geef je dan op voor deze cursusdag.

Er wordt gewerkt met kleine groepjes, maximaal 6-8 deelnemers. Aanmelden kan via infoatgaidoreiki .nl of via het contactformulier op de site www.gaidoreiki.nl   

Kosten: € 115,00 (incl. een lunch)
Tijd: 10.00 uur tot 16.30 uur
Benodigheden: makkelijk zittende kleding, warme sokken/sloffen, grote handdoek of badlaken

Met vriendelijke groet,
Helma van de Rijt
Gaido Reiki