Evenement 26-10-19 : Verbindingsweek


Verbindingsweek

Houder:
Andro-Meda
  Provincie:
Drenthe
Datum:
zaterdag, 26 oktober 2019 - vrijdag, 1 november 2019
  Locatie:
Anderen
Tijd:
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 595,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatandro-meda .be

We ondersteunen je graag op het pad van gezondheid, groei en bewustwording.

Dit najaar bieden we een vijftal verbindingsdagen om te genieten en te groeien op een mooie plek in Drenthe. Deze tijd van het jaar, waarvan gezegd wordt dat de sluiers tussen de werelden dun zijn, en het mooie landschap met zijn eeuwenoude Hunebedden, bieden ons de gelegenheid om verbinding te maken met de kracht van degenen die ons zijn voorgegaan. Het voorouderveld herbergt krachten en kwaliteiten die ons in het nu kunnen steunen en die onze voorouders graag met ons delen.

We prikkelen lichaam en geest met lekker eten, frisse buitenlucht en beweging. We warmen ons bij de houtkachel in gezellig samenzijn. De maaltijden zijn gezond, ons lichaam ervaart het plezier van in beweging zijn d.m.v. yoga, wandelen en dans, we voeden onze ziel en verdiepen onze kracht en bewustzijn middels opstellingen en rituelen, en onze creatieve kant nodigt ons uit om meer in verbinding te komen met onszelf.

Wat mag je zoal verwachten?                                                                                                                                                              Het precieze programma ontvouwt zich tijdens de week in afstemming op waar behoefte aan is. Vaste elementen zijn beweging, goede voeding, informatie, opstellingen, rituelen en creativiteit. Er is ook ruimte om op jezelf te kunnen zijn.  Het is onze intentie dat iedereen zich op zijn gemak kan voelen binnen het aanbod. We willen je vooral laten ontdekken en ervaren wat goed voor je is en waar je je krachtiger door voelt. We hopen je zodanig te inspireren dat je ook na deze week thuis enthousiast verder kunt met wat we je hebben aangereikt. Door dit samen te doen, in groep, versterken en motiveren we elkaar.

Wat denk je? Ben je toe aan een heerlijke vijfdaagse voor jezelf? Ga je mee op stap?

Uw Andro-Meda team                                                                                                                                                                         4 geinspireerde, wijze en enthousiaste vrouwen zijn helemaal gemotiveerd  om je vanuit een positieve en krachtige energie een vijfdaagse vol gezondheid, ontspanning en hartsverbinding te geven.    

Aanmelden of meer informatie?    Ga naar https://www.andromeda.be