Evenement 20-02-20 : Ziel en Sound meditatie; uit je gevoel/ervaringen mbv de klank van je stem


Ziel en Sound meditatie; uit je gevoel/ervaringen mbv de klank van je stem

Houder:
Boven Natuurlijk Deventer
  Provincie:
Overijssel
Datum:
donderdag, 20 februari 2020
  Locatie:
Kuna Ludado, Deventer; begane grond
Tijd:
20.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 12,50
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

marjannebovennatuurlijkatgmail .com

Onderzoekend, speels, inspirerend, expressie, ontluikend, ontroerend, contactvol sounden

Ziel en Sound is een meditatievorm waarbij je bewust gebruik maakt van je stem, en in je lijf ervaart wat het gebruik van klank en dat van anderen met je doet. Alles is vibratie, en omdat je eigen stem van binnenuit trilling in je lijf teweeg brengt, is dit een heel krachtige manier om meer bewustzijn te krijgen. Hiermee kun je verandering in jezelf ondersteunen. Bijvoorbeeld door het doen van een klank affirmatie.

Tijdens de meditatie gan we aan de hand van een onderwerp op onderzoek in ons lijf. We doen dit lopend, zittend, en soms ook liggend. We doen het alleen gericht op onszelf, en ook observerend en soundend met elkaar.

Om mee te doen hoef je geen mooie stem te hebben, of te kunnen zingen. Het gaat er hier niet om hoe mooi het allemaal is. Net als het leven, kan de stem een rauw randje hebben, of out of tune zijn. Er zijn soms ook geen woorden te vinden voor hetgeen je ervaart/voelt, en dan is klank een fantastisch middel om het naar buiten te brengen. Hier is in de Ziel en Sound meditatie ruimte voor.

Het brengt veel plezier zo met elkaar te sounden, dus doe mee! Heb je zin om mee te doen, geef me dan alsjeblieft een seintje