Evenement 04-02-20 : Basis cursus 1 Astrologie


Basis cursus 1 Astrologie

Houder:
Marjon Engelen / Praktijk Maya
  Provincie:
Limburg
Datum:
dinsdag, 4 februari 2020 - dinsdag, 14 april 2020
  Locatie:
Venray
Tijd:
19.30 - 21.30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 200,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatpraktijk-maya .nl

D.m.v. de geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd berekenen we de stand van de planeten op het moment van je geboorte. Aan de hand van de tekening die dan ontstaan is, de horoscoop, ontstaat er een beeld van je aanleg. Het is een weerspiegeling van je persoonlijke drijfveren en behoeften, en hoe deze zich manifesteren en tot uiting komen. Een horoscoop kan helpen meer duidelijkheid te krijgen over je handelen, waardoor er meer respect en begrip ontstaat voor je eigen gedrag. De horoscoop laat duidelijk zien wat je aanleg is. Wat je er mee doet is je eigen vrije wil hierin.

 

Basiscursus 1

In de eerste cursus gaan we kennismaken met de horoscoop van onszelf. We gaan de dierenriem tekens (je zogenaamde sterrenbeeld: Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman en Vissen) uitgebreid bespreken. We kijken naar de planeten (Zon, Maan, Mercurius, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus en Pluto). Verder bespreken we de Huizen 1 t/m 12 (de levensgebieden) en we maken een begin met de verbindingen tussen de planeten onderling (de aspecten).

10 Lessen van 2 uur in kleine groepjes van min. 3 en max. 5 personen. Kosten  € 200,-

Je ontvangt bij aanvang van de eerste les een cursusboek en aan het einde van de cursus een bewijs van deelname. Aan het einde van de les worden er opdrachten gegeven, die de volgende les weer besproken worden.

 

Cursusdata:

dinsdag 4 februari 2020, 11 februari, 18 februari, 3 maart, 10 maart, 17 maart, 24 maart, 31 maart, 7 april, 14 april.

 

Voor meer info, graag even mailen.