Evenement 27-09-19 : Listen to your heart | Intensive Retreat


Listen to your heart | Intensive Retreat

Houder:
True Nature Retreats | Ellen van der Valk
  Provincie:
Buitenland
Datum:
vrijdag, 27 september 2019 - vrijdag, 4 oktober 2019
  Locatie:
Valencia (platteland), Spanje
Tijd:
Aanvang: 18:00u | Einde: 10:00u
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 980
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

ellenatyogaempowerment .nl

Je hebt alles wat je hartje begeert: huis, baan, fijne vrienden en familie en je bent gezond. Je hebt een prima leven. En toch knaagt er iets. Je kunt de vinger er niet precies opleggen, maar van binnen voel je je onrustig, misschien zelfs neerslachtig . En je weet dat de strategie van ‘schouders eronder en doorbijten’ 'of afleiding zoeken' steeds maar tijdelijk werkt.

In je drukke bestaan, je dagelijkse routines is het lastig om écht stil te gaan staan en toe voelen wat er onder de oppervlakte om aandacht vraagt. Voor je het weet word je weer afgeleid door de alledaagse bezigheden. Als je aan de oppervlakte blijft, is werkelijke verandering moeilijk. 

Is het tijd om dieper te gaan? Echt naar binnen te keren, de onrust aan te kijken en te ontdekken wat het je te vertellen heeft. Daarvoor tijd en ruimte maken is een geschenk aan jezelf. Want het helpt je de patronen die jou beperken te doorbreken. Om in verbinding te komen met jouw werkelijke essentie, met waar jouw hart werkelijk naar verlangt. Daar van binnen liggen de ontspanning, de stilte én de antwoorden verborgen. 

In deze retreat bieden we je de plek, de tijd en de begeleiding om de stem van je hart te laten spreken. Je bent van harte welkom op deze 7-daagse ‘Listen to your heart’ retreat.

Samen gaan we op ontdekkingstocht naar jouw dromen, je potentieel en je innerlijke kracht. We onderzoeken de blokkades (mentaal, emotioneel en praktisch) die jou tegenhouden om je hart te volgen en we helpen je om ze te doorbreken. Zodat jouw levensenergie beter gaat stromen, je meer (zelf)vertrouwen ervaart om naar de stem van je hart te luisteren, meer te leven naar jouw essentie: jouw True Nature.

Gedurende de week reiken we je allerlei methodes en technieken aan. Iedere ochtend een lange, intensieve yogales om je lichaam en geest wakker en helder te maken. Hiken in de natuur, twee workshops en een lange, ayurvedische massage. Iedere avond een meditatie of zachte yogales om diep uit te kunnen rusten. Tussendoor geniet je van heerlijke veganistische maaltijden - versbereid, veelal met lokale, ecologische ingrediënten - individuele wandelingen, reflectie en bezinning. Er is een kleine bibliotheek aanwezig met boeken over persoonlijke ontwikkeling, voeding, esoterie, yoga, etc.

Om je voor te bereiden op deze intensieve retreat en ervoor te zorgen dat je datgene dat je eruit meeneemt ook werkelijk in je dagelijkse kunt implementeren, heb je vooraf en achteraf een online coachingsgesprek met Jan-Joost of Ellen.

Locatie

De retreat vindt plaats op het platteland van Valencia – op 25 minuten van het vliegveld en 35 minuten van het centrum van Valencia. Er zijn 1- en 2-persoonskamers, gedeelde douches en toiletten, gezamenlijke keuken en woonkamer. In de grote tuin kun je samen zijn met anderen, je terugtrekken of afkoelen in het zwembad. De directe omgeving biedt veel gelegenheid om te wandelen, hiken en stil te zijn.

Praktisch

De retraite begint op vrijdag 27 september om 18:00u. Als jouw vliegtuig eerder aankomt, ben je ook eerder op de dag al welkom. We eindigen op vrijdag 4 oktober – na een laatste yogales – met ontbijt. Het programma is daarna afgelopen, maar ook hier is het mogelijk nog even te blijven hangen, mocht je vliegtuig pas later op de dag vertrekken.

Deelname aan deze compleet verzorgde, intensieve retreat kost € 980.

Inclusief: uitgebreide, persoonlijke intake, 2 yoga-/meditatie sessies per dag, 7 overnachtingen, alle maaltijden, tussendoortjes, thee/water/koffie, twee prachtige hikes, twee themaworkshops, ayurvedische massage, individuele coaching, 7 dagen zonder wifi, follow-up gesprek na de retreat.

Zelf regelen: vliegticket, reis-/annuleringsverzekering en evt. autohuur

Additionele diensten: pick-up/drop-off € 12,50 (p.p. enkele reis), toeslag 1-persoonskamer met eigen douche & toilet € 125, toeslag 1-persoonskamer met gedeelde douche & toilet € 75.

Door wie?

Ellen van der Valk is yogadocente sinds 2011. Daarvoor werkte ze 10 jaar in het bedrijfsleven als manager en HR consultant. Vanuit kennis, ervaring en intuitie werkt ze graag met mensen om inzicht en verlichting te brengen in de relatie tussen fysieke klachten en achterliggende mentale en/of emotionele spanning.

Als transformatiecoach begeleidt Jan-Joost Frank je bij het herontdekken van jouw ware natuur. Omdat daar het ware geluk te vinden is. Dat doet hij op liefdevolle wijze - wat niet betekent dat zo'n proces altijd comfortabel is. Hij haalt inspiratie uit yoga, boeddhisme, ayahuasca, NLP en tantra.