Evenement 13-09-19 : True Nature Retreat | Yoga, meditatie en wandelen


True Nature Retreat | Yoga, meditatie & wandelen

Houder:
Ellen van der Valk
  Provincie:
Buitenland
Datum:
vrijdag, 13 september 2019 - vrijdag, 20 september 2019
  Locatie:
Valencia (platteland), Spanje
Tijd:
Aanvang: 18:00u | Einde: 10:00u
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 850
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

ellenatyogaempowerment .nl

Onder de zon en een heldere sterrenhemel. Tussen het groen van de  sinaasappelbomen. Kwetterende vogels en af en toe het geluid van een tractor of kudde schapen. Lekkere, gezonde en versbereide maaltijden. Veel yoga, begeleide meditaties, wandelen, natuur, bewustwording en af en toe een verfrissende plons in het zwembad!

De ingrediënten van een 7-daagse yoga retraite op het platteland van Valencia, Spanje. Samen gaan we op ontdekkingstocht naar manieren om je gedachten te kalmeren, de stilte in jezelf te ervaren, te ontspannen. Zodat je van daaruit meer in verbinding komt met je essentie, je ware natuur.

Gedurende de week bieden we verschillende activiteiten aan, waaronder elke dag een lange yogales in de ochtend én een meditatie of zachte yogales in de avond. We maken samen een prachtige hike, een stilte-wandeling en geven een workshop, die jou helpt te ontdekken waar het in essentie in jouw leven om gaat. Wil je dieper ingaan op een specifiek thema of is er een probleem waar je mee worstelt? Dan is 1-op-1 coaching of yoga mogelijk.

Tussen de activiteiten door geniet je van heerlijke vegetarische maaltijden. Versbereid, veelal met lokale, ecologische ingrediënten. Daarbij is er tijdens de retreat volop ruimte voor individuele wandelingen, reflectie en bezinning. Er is een kleine bibliotheek aanwezig met boeken over zelfontwikkeling, voeding, esoterie, yoga, etc. Ook is het mogelijk om te genieten van een heerlijke, lange ayurvedische massage.

Locatie

De retreat vindt plaats op het platteland van Valencia – op 25 minuten van het vliegveld en 35 minuten van het centrum van Valencia. Er zijn 1- en 2-persoonskamers, gedeelde douches en toiletten, gezamenlijke keuken en woonkamer. In de grote tuin kun je samen zijn met anderen, je terugtrekken of afkoelen in het zwembad. De directe omgeving biedt veel gelegenheid om te wandelen, hiken en stil te zijn.

Praktisch

De retraite begint op vrijdag 13 september om 18:00u. Als jouw vliegtuig eerder aankomt, ben je vanzelfsprekend ook eerder op de dag al welkom. We eindigen op vrijdag 20 september – na een laatste yogales – met ontbijt. Het programma is daarna afgelopen, maar het is mogelijk te blijven hangen, mocht je vliegtuig pas later op de dag vertrekken.

Deelname aan deze retreat kost € 850 op basis van een 2-persoonskamer. Voor een 1-persoonskamer met eigen douche/toilet geldt een toeslag van € 125. Voor een 1-persoonskamer met gedeelde douche/toilet geldt een toeslag van € 75.

Inclusief: 2 yoga-/meditatie sessies per dag (ochtend en avond), 7 overnachtingen, alle maaltijden, tussendoortjes, onbeperkt thee/water/koffie, twee prachtige hikes, een workshop passend binnen het thema van deze retreat, 7 dagen zonder wifi.

Zelf regelen: vliegticket, reis-/annuleringsverzekering en evt. autohuur

Additionele diensten: haal/brengservice Valencia Airport (€ 12,50 p.p. enkele reis), Ayurvedische massage (1,5 uur, € 70), individuele coaching of yogasessie (1 uur, € 50)

Voor wie?

De retreat is voor iedereen die op zoek is naar ruimte, rust en inspiratie. Om even uit je dagelijkse hectiek te stappen en te voelen hoe het werkelijk met je gaat. Met True Nature Retreats geven we je een plek geven om bij jezelf, je ware natuur te komen. De natuurlijke omgeving waarin we verblijven helpt daar bij. Daarnaast zetten we yoga, meditatie, NLP en sjamanisme in om je te helpen om weer in verbinding te komen met jouw essentie. Want daar liggen de ontspanning, de stilte én de antwoorden verborgen.

De yogalessen worden aangepast aan de (on)mogelijkheden van de deelnemers. Je hoeft geen ervaring te hebben. De groep is klein genoeg om individuele begeleiding te geven tijdens de lessen en de oefening af te stemmen op wat jij op dat moment kunt. Heb je een specifieke blessure of mentale/emotionele klachten, dan kunnen we daar in een individuele sessie dieper op in zoomen.

Door wie?

Ellen van der Valk is yogadocente sinds 2011. Daarvoor werkte ze 10 jaar in het bedrijfsleven als manager en HR consultant. Naast yoga heeft Ellen een passie voor schrijven, vegetarisch koken en de natuur. Vanuit kennis, ervaring en intuitie werkt ze graag met mensen om inzicht en verlichting te brengen in de relatie tussen fysieke klachten en achterliggende mentale en/of emotionele spanning.

Als transformatiecoach begeleidt Jan-Joost Frank je bij het vinden of herontdekken van jouw ware natuur. Omdat daar het ware geluk te vinden is. Dat doet hij op liefdevolle wijze - wat niet betekent dat zo'n proces altijd comfortabel is. Transformatie is de rode draag in zijn eigen leven, waarbij hij inspiratie haalt uit yoga, boeddhisme, ayahuasca, NLP en tantra.