Evenement 25-03-19 : Retreat over Yoga Therapy met Robert Boustany


Retreat over Yoga Therapy met Robert Boustany

Houder:
True Nature Retreats i.s.m. Robert Boustany
  Provincie:
Buitenland
Datum:
maandag, 25 maart 2019 - zaterdag, 30 maart 2019
  Locatie:
Valencia (platteland), Spanje
Tijd:
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 860 (early birds € 760)
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
groepsreizen
  E-mail:

ellenatyogaempowerment .nl

Een unieke kans om te leren van de internationaal bekende yogi Robert Boustany en diep in het thema Yoga Therapie te duiken. En dat in de prachtige natuur van Alborache (Valencia, Spanje) waar er alle ruimte is om te wandelen, ontdekken, genieten en verbinden.

Op het vlak van Yoga Therapie is de inmiddels 70-jarige Robert Boustany een absolute expert. Met 50 jaar ervaring op het vlak van Yoga Therapie heeft hij meer dan 20.000 mensen geholpen. Zijn systeem van Pralaya Yoga is bijzonder geschikt voor Yoga Therapy, omdat alles in dit systeem erop gericht is de levensduur van onze gewrichten te verlengen en op het voorkomen en versnellen van het herstel van blessures a.g.v. sport en ons dagelijks leven. Niet fysiek herstel, maar juist ook op het oplossen van emotionele pijn die aan de fysieke klacht ten grondslag ligt.

In deze retreat leer je hoe je op een diep niveau kunt voelen. Hoe fysieke pijn gerelateerd is aan emotionele/mentale pijn. Hoe je emotionele/mentale pijn via het lichaam kunt helen met Pralaya Yoga Therapie. Hoe om te gaan met de energie van anderen (bijv. negatieve energie). Hoe je onderscheid maakt tussen je ego en je intuitie als je iemand helpt met yoga therapie

Praktische details
De dagindeling (ongeveer): 's ochtends een Pralaya Yoga les. Daarna een stevig en gezond ontbijt. Vervolgens een sessie met Robert over Yoga Therapie (2,5 uur). Dagelijks een uitgebreide veganistische lunch en een Spaanse siesta (wandelen, luieren, ...). Daarna een tweede sessie met Robert (2,5 uur). Ter afsluiting een een lichte avondmaaltijd en vrije tijd.

Robert geeft les in het Engels. Er is geen vertaler aanwezig. De retreat start op maandag 25 maart om 14u met lunch. We eindigen met de laatste yogasessie op vrijdag 29 maart rond 19u. gevolgd door een diner. Een extra overnachting en ontbijt is bij de prijs inbegrepen, zodat je in alle rust op zaterdag kunt vertrekken. Alle maaltijden worden versbereid en zullen grotendeels veganistisch zijn. Je verblijft in een appartement in een prachtig gerestaureerde  oude molen, samen met 2 of 3 andere deelnemers. Deze accomodatie is gelegen op ong. 40km vanaf Valencia Airport. Er is een pick-up/drop-off service beschikbaar voor € 12,50 per enkele reis.

Prijs en inschrijving
Deelname aan de retreat kost € 860 (incl. BTW). Bij inschrijving vóór 15 februari 2019 geldt een vroegboekkorting. Je betaalt dan € 760 (incl. BTW). Inbegrepen: alle yogalessen en sessies (gemiddeld 6 uur per dag), alle maaltijden, drankjes en snacks op locatie, 5 overnachtingen (check-in Maandag 25-3, check-out Zaterdag 30-3), gebruik van yogamat, blokken en dekens, begeleide wandeling in de natuur met groepsmeditatie.

Voor meer informatie en inschrijving: stuur een e-mail naar het bovengenoemde adres.

Voor wie is deze retreat?
Deelname is open voor iedereen die zich wil verdiepen in het thema Yoga Therapie en bereid is om diep in zichzelf te duiken.  We vinden dit een unieke gelegenheid voor yogadocenten en therapeuten. Maar we geloven ook dat dit een bijzondere mogelijkheid is om kennis te maken met Pralaya Yoga Therapie voor mensen die zelf te maken hebben met (chronische) blessures en die openstaan om 'alternatieve' methodes voor zelfheling te onderzoeken.

Voor deelnemers die nog niet bekend zijn met Pralaya Yoga adviseren we om zich voor te bereiden op deze retreat door het leren van de 'basics' van dit prachtige yoga systeem. Dit zal helpen om zoveel mogelijk uit deze retreat te halen, voor jezelf en de mensen met wie je wellicht werkt. We zijn erg bereid om je hierbij te helpen, dus neem gerust contact met ons op.

Over Robert Boustany
Robert Boustany wijdt zich al 50 jaar lang aan het geven van yogalessen, seminars, yoga teacher trainings en retreats. Hij is natuurkundige met een medische achtergrond. Hij staat bekend om zijn diepegaande inzicht van de anatomie en alignment van yogahoudingen en de energetische effecten daarvan.

Robert bestudeerde talloze vormen van yoga, tai chi, qigong en andere esotherische methodieken. Hij studeerde en werkte samen met verschillende prominente yogis en swamis, waaronder BKS Iyengar, Billie Gollnick, Vasant Lad, David Swenson, Doug Swenson, Ana Forrest, Swami Muktananda, Swami Ranganathananda, Vethathiri Yogiraj Maharishi, and Swami Satchitananda, the compassionate path of Buddhism. His current studies are with his holiness Swami Vidyadhishananda.