Evenement 24-04-19 : Een Cursus in Wonderen Documentaire Deel 4 En nu... ik hou van je


Een Cursus in Wonderen Documentaire Deel 4 En nu... ik hou van je

Houder:
Een Cursus in Wonderen Org Elbert
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
woensdag, 24 april 2019
  Locatie:
Asclepion Centrum Rozenburg (ZH)
Tijd:
20:00 - 22:00
  Google Maps:
Bijdrage:
Vrijwillige donatie
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

contactateencursusinwonderen .org

Deel 4 En nu... ik hou van je

        Tijdens deze bijzondere vier-luik serie vertonen we op iedere avond een van de vier delen  van Een Cursus in Wonderen Documentaire. Deze avonden hebben ieder een uniek thema en staan op zich. Als je een avond hebt gemist kun je rustig de volgende keer weer gewoon mee doen.

Thema:  En nu... ik hou van je. In dit nieuwe zien, de hernieuwde visie waarin alles helder en duidelijk is gaan we met een rustig hart en vaste stap voorwaard. Wat blijft er over als je je functie aanvaard en enkel weet wie je bent? Jij bent compleet, heel en volledig. Er is niets meer te vrezen. In jou is Liefde vervolmaakt, angst onmogelijk en vreugde gevestigd zonder tegendeel.

De Avond: Na een korte introductie bekijken we een van de vier delen van de Documentaire (+/- 45 min). Hierna zal Elbert aan de hand van het thema van de avond ongeveer een uur spreken. Dit is GEEN discussie groep maar gericht op persoonlijke ervaring.

Over de Documentaire: Deze film biedt een lering aan die op het meest fundamentele niveau alle veronderstellingen van de kijker over hemzelf ter discussie stelt, en hem richt naar zijn eigen persoonlijke noodzaak voor de transformatie van zijn geest. De film is een katalysator voor de kijker om, in zijn zelf-identiteit van ruimte en tijd, de ervaring van verlichting te ondergaan die noodzakelijk is voor het vervullen van zijn onvermijdelijke reden voor zijn leven. Het is de oeroude ontdekkingsreis – de herinnering dat hij heel en volmaakt is zoals God hem geschapen heeft.

Trailer:https://www.youtube.com/watch?v=7ZGh66QiZcA

Waar: Asclepeion Spiritueel Centrum, Marijkeplein 12, 3181 GM Rozenburg

Informatie: bovenstaand emailadres of bel 7 dagen per week 10 tot 20 uur 020-3690611

Woensdagavonden 3, 10, 17 en 24 april