Evenement 17-04-19 : Een Cursus in Wonderen Documentaire Deel 3 Veni Vidi Vici...


Een Cursus in Wonderen Documentaire Deel 3 Veni Vidi Vici...

Houder:
Een Cursus in Wonderen Org Elbert
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
woensdag, 17 april 2019
  Locatie:
Asclepion Centrum Rozenburg (ZH)
Tijd:
20:00 - 22:00
  Google Maps:
Bijdrage:
Vrijwillige donatie
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

contactateencursusinwonderen .org

Deel 3 Veni Vidi Vici...

        Tijdens deze bijzondere vier-luik serie vertonen we op iedere avond een van de vier delen  van Een Cursus in Wonderen Documentaire. Deze avonden hebben ieder een uniek thema en staan op zich. Als je een avond hebt gemist kun je rustig de volgende keer weer gewoon mee doen.

Thema: Veni Vidi Vici... Deze plaats van duisternis is niet jouw thuis. Transformatie van denkgeest is een waarlijk gebeuren. Alles veranderd zodra ik van gedachten verander. Vanavond ervaren we niet alleen de kracht van een nieuwe ervaring maar ook dat het een keuze is die al is gemaakt. Ik wist niet wat mij gelukkig zou kunnen maken, maar nu is alle twijfel verdwenen.

De Avond: Na een korte introductie bekijken we een van de vier delen van de Documentaire (+/- 45 min). Hierna zal Elbert aan de hand van het thema van de avond ongeveer een uur spreken. Dit is GEEN discussie groep maar gericht op persoonlijke ervaring.

Over de Documentaire: Deze lang verwachte documentaire presenteert de onwereldse leer van Jezus Christus in Een Cursus in Wonderen. Het is een leer van inwijding, een systematische geestestraining voor het individu dat vastbesloten is zijn eigen hele Universele Zelf te kennen. Het enige doel ervan is de verlichting van de geest. De ontwaakte leraren en studenten in deze documentaire doen indringend verslag van de wonderbaarlijke, spontane transformatie en verlichting van hun individuele geest en lichaam, door middel van de toepassing van het geestestrainingsprogramma van Een Cursus in Wonderen.

Trailer:https://www.youtube.com/watch?v=7ZGh66QiZcA

Waar: Asclepeion Spiritueel Centrum, Marijkeplein 12, 3181 GM Rozenburg

Informatie: bovenstaand emailadres of bel 7 dagen per week 10 tot 20 uur 020-3690611

Woensdagavonden 3, 10, 17 en 24 april