Evenement 01-02-20 : (Coach)opleiding Zijnsoriëntatie Zeist


(Coach)opleiding Zijnsoriëntatie Zeist

Houder:
Centrum Zijnsoriëntatie - Ivo van den Heuvel
  Provincie:
Utrecht
Datum:
zaterdag, 1 februari 2020 - zaterdag, 12 december 2020
  Locatie:
Centrum Zijnsoriëntatie Zeist
Tijd:
10.00 tot 18.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 3500,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

ivovandenheuvelatzijn .nu

Rusten in Zijn – Doen wat je écht wilt

In de natuur gebeurt het soms. Je ziet een vlinder, een bloem en even wordt het stil. Ook in een gesprek kan het gebeuren. De kern wordt geraakt en even word je misschien droevig en blij tegelijk. Of je bent met iets bezig en je voelt het. De activiteit raakt je hart. Je komt in een stroom en het is alsof het plotseling helemaal vanzelf gaat. Vertrouwen is er en je ervaart een wonderlijk soort kracht.

Iedereen kent deze momenten of heeft ze gekend. Deze momenten uitbreiden in het gewone dagelijkse leven, daar gaat het om in deze opleiding. Leven met het gevoel in je bestemming te zijn, zo kun je het verlangen van deelnemers aan de Opleiding Zijnsoriëntatie ook omschrijven.

Leren om te rusten in wat er is. Ook in dat wat je liever niet wilt dat er is. Dat is de ene invalshoek. Leren zorgen dat er in je leven zoveel mogelijk gebeurt wat werkelijk goed is voor jou, vormt de tweede invalshoek. Daarbij is het belangrijk om contact te maken met je verlangen en met je innerlijke waarheid. Met wat je eigenlijk wilt in je leven. En om afscheid te nemen van dat waarmee je jezelf dwars zit. Daarvoor is behalve motivatie ook moed en doorzettingsvermogen nodig.

Lees meer op de website: Zie https://www.centrumzijnsorientatie.nl/activiteit/opleiding-zijnsorientatie-zeist/