Evenement 28-11-21 : ONLINE Stargate Experience Meditatie


ONLINE Stargate Experience Meditatie

Houder:
Viviane van der Kolk
  Provincie:
Media
Datum:
zondag, 28 november 2021
  Locatie:
thuis, op de bank of gemakkelijke stoel
Tijd:
10.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 25
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatlevensinzicht .com

Vanuit je eigen makkelijke  stoel (via Zoom, audio en video werkend), elke  tweede en laatste zondagmorgen in de maand,  om 10.00 uur STARGATE EXPERIENCE MEDITATIE geleidt door Viviane van der Kolk, Facilitator Stargate Experience, opgeleid door de founder Prageet Harris en Mondiaal erkend.

Het aanwezig zijn tijdens een Stargate meditatie werkt door op het fysieke, emotionele, mentale, energetische en spirituele lichaam. Door de intentie van de groep wordt de Sterrenpoort gevoed en zal haar frequentie verhogen tot de 12e dimensie, waar via het Quantum veld contact wordt gelegd met Engelen, Opgestegen Meesters en verschillende Sterrenfamilies die ons in hun lichtlichaam kunnen bezoeken.

Op dit Quantum niveau werkt de Stargate aan het reactiveren van het Quantum Zelf, het bewust worden van wie wij werkelijk zijn en ook het multi-dimensionele DNA wat nu nog sluimert in de meesten van ons, zal geactiveerd worden. In dit deel van ons DNA liggen de mysteries van ons groter Zelf (het Quantum Zelf) verborgen. Hier ligt de sleutel van wie wij werkelijk zijn, wie we ooit zijn geweest, ons aandeel en doel in het grote universele Plan en ook onze mogelijkheid om direct met Spirit (of hoe je hem/haar/het ook wilt noemen) te communiceren.

Doordat de groep elke keer anders is, de intentie van het groepsbewustzijn anders is, is de ervaring die de Stargate ons kan geven elke keer weer anders. Door regelmatig in deze verhoogde energie te mediteren kunnen de Stargate frequenties, zonder inspanning aan de kant van de deelnemers, beperkend Karma opheffen, voorgaande levens laten herinneren en zelfs vermogens uit lang vervlogen tijden en levens opnieuw integreren.

Aanmelden en verdere informatie (o.a. ervaringen van deelnemers)   infoatlevensinzicht .com, dan zal verdere informatie verzonden worden. bij ontvangst betaling is aanmelding definitief. 

Kom ervaren en genieten!

Praktische informatie;

  • wordt gegeven door: Viviane van der Kolk, Register Hypnotherapeut, Intuïtief healer, docent en Stargate Facilitator (opgeleid door founder Prageet Harris & monidaal erkend) (www.levensinzicht.com)
  • tijdstip van 10.00 uur tot ongeveer 11.30 uur (vanaf 9.45 uur is zoomroom open)
  • via Zoom, werkende audio en video (aub van te voren even controleren)
  • bijdrage:  €  25,-- incl BTW of maandbijdrage € 45,-- incl BTW voor 2 meditaties, vooruit te voldoen
  • aanmelden en voor meer informatie (o.a. reviews); infoatlevensinzicht.com