Evenement 01-09-20 : ONLINE SPIRITUALITEIT IN HET DAGELIJKSE LEVEN i.s.m. STARGATE


ONLINE SPIRITUALITEIT IN HET DAGELIJKSE LEVEN i.s.m. STARGATE

Houder:
Viviane van der Kolk
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
dinsdag, 1 september 2020 - dinsdag, 22 september 2020
  Locatie:
thuis, op de bank of gemakkelijke stoel
Tijd:
20 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 94.50
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatlevensinzicht .com

Tijdens deze 4 avonden zal je merken dat het eenvoudig is om spiritualiteit in je leven te integreren. Doordat er samengewerkt wordt met de Stargate energie en Alcazar zal je ervaren dat in deze hoge energie alles eenvoudig geïntegreerd zal worden in jouw systeem.

Je hoeft niet 'zweverig' te zijn om spiritueel te zijn. In de gewone dagelijkse dingen kan je, zonder dat dit veel moeite kost, je eigen spiritualiteit beleven. Door eenvoudige oefeningen kan jij in gewone huis tuin en keuken handelingen (nog) meer bewustzijn brengen in je eigen leven en ook in jouw omgeving.

Leven vanuit je spiritualiteit is totaal niet moeilijk, je kan er elk moment van de dag, elke dag mee bezig zijn. Juist door zelf bewust te zijn raak je anderen. Er is niet voor niets een Nederlands gezegde: verbeter de wereld en begin bij jezelf. Dat is een mooi meegenomen. Toch?!

Verschillende praktische tips worden in deze workshop gegeven, eenvoudig uit te voeren oefeningen, bewustzijnstraining en ook geleide fantasieën die je zullen helpen meer en meer jouw spiritualiteit te ervaren. Praktijk en theorie worden afgewisseld.

Het zal je verbazen hoe simpel het eigenlijk is om spiritualiteit te integreren in je leven en wat een enorm effect het zal hebben.

Praktisch:

  • 4 dinsdagavonden in september 2020
  • 20.00 uur tot ongeveer 22.00 uur
  • 94,50 euro incl. BTW
  • online (Zoom, werkende video en microfoon)
  • maximaal 16 deelnemers (incl 2 gastvrouwen)
  • aanmelden: info@levensinzicht onder vermelding Spiritualiteit met emailadres