Evenement 07-06-20 : Stargate Experience Webinar


Stargate Experience Webinar

Houder:
Viviane van der Kolk
  Provincie:
Media
Datum:
zondag, 7 juni 2020 - zondag, 26 juli 2020
  Locatie:
thuis, op de bank
Tijd:
10.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 15
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatlevensinzicht .com

Elke zondagochtend, 10.00 uur. vanuit je eigen luie stoel, tot ongeveer 11.30 uur

In een bijeenkomst met een  Stargate kan je andere dimensies ervaren. De Stargate is geconstrueerd vanuit de Heilige Geometrische vormen en - wanneer het is geactiveerd - creëert het een zeer sterk energie veld in de kamer. Door de intentie van de groep wordt de Sterrenpoort gevoed en haar frequentie verhoogd van de 3e naar de 12e dimensie. Bij iedereen, aanwezig in dezelfde ruimte, wordt het eigen energieveld mee verhoogd. De multi dimensionele energie vanuit de Sterrenpoort raakt iedereen op een diep niveau.

Over de hele wereld wordt met de sterrenpoort gewerkt. Veel mensen hebben aangegeven het volgende te hebben ervaren na een Sterrenpoort ervaringsavond:

  • healing en nieuwe balans in het fysieke lichaam
  • helderheid en beter inzicht in diverse zaken/problemen
  • diepe rust, wegnemen van stress
  • healing capaciteiten geactiveerd of toegenomen
  • spontane activering van het innerlijk weten
  • bewustwording van het grotere geheel
  • manifestering van synchroniciteit in het leven

Het prettige van de Sterrenpoort ervaring is dat je eigenlijk zelf niets anders hoeft te doen, dan relaxt te luisteren en aanwezig te zijn. De meest gehoorde ervaring na een Sterrenpoort ervaringsavond is dat men een gevoel heeft van blijdschap.

Enkele ervaringen van deelnemers na het bijwonen van een Stargate avond:

De meditatie heb ik ervaren als een gewaarworden van liefde, kracht, troost, compassie, vrede en speelsheid – zo puur, mild, intens en krachtig in eenvoud.

Het voelde als een bad van heling met volledige acceptatie van mij als persoon. Heel bijzonder en mooi! We hebben genoten van die heerlijke meditatie.

Mijn linkerknie heb ik niet meer gevoeld, wat heel fijn is. Ik had best veel last van die knie de laatste tijd.  Je weet misschien dat mijn rechterknie een kunstknie is en dat er bij de linkerknie ook al helemaal geen kraakbeen meer zit. Zolang ik geen onhoudbare pijn heb wil ik een tweede prothese uitstellen. Dus ik ben heel dankbaar wat de meditatie maandag met me heeft gedaan. 

Voor meer ervaringen zie website: https://beta-dev.levensinzicht.com/wp-content/uploads/2020/04/Reviews-Stargate-Experience.pdf

Aanmelden kan door 15 euro over te maken op giro NL 37 INGB 000 554 7754 tnv W.v.d.Kolk, of via paypal.me/VivianevanderKolk .... ondervermelding van mailadres.

Wil je de hele maand meedoen, dat zijn 4 bijeenkomsten, dan krijg je korting en betaal je 50 euro in 1x.