Evenement 22-09-19 : Stargate Experience


Stargate Experience

Houder:
Viviane van der Kolk
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
zondag, 22 september 2019
  Locatie:
Body and Spirit, Centre for Wellbeing Oud-Beijerland
Tijd:
13.30 inloop 13.15 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 25,--
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatlevensinzicht .com

Waar: Oud Beijerland, Body and Spirit, Zinkweg 222, 3262 BH Wanneer: 22-9--2019 Hoe laat: 13.30 uur, inloop 13.15 uur  Entree: 25,-- euro

Op deze zondag middag wordt er gemediteerd met een fysieke Stargate en worden de aanwezigen uitgenodigd te relaxen in de heerlijke energie die gecreerd zal gaan worden. Het aanwezig zijn tijdens een Stargate meditatie werkt door op het fysieke, emotionele, mentale, energetische en spirituele lichaam. Door de intentie van de groep wordt de Sterrenpoort gevoed en zal haar frequentie verhogen naar de  hogere dimensies. Bij iedereen, aanwezig in dezelfde ruimte, wordt het eigen energieveld mee verhoogd. De multi dimensionele energie vanuit de Sterrenpoort raakt iedereen op een diep niveau. Er zal ook een channeling plaatsvinden tijdens de Stargate Experience, wat totnogtoe zeer persoonlijk was voor de aanwezigen!

Wat kan het jou brengen?

Over de hele wereld wordt met de sterrenpoort gewerkt. Veel mensen hebben aangegeven het volgende te hebben ervaren na een Sterrenpoort ervaringsbijeenkomst:

 • healing en nieuwe balans in het fysieke lichaam
 • helderheid en beter inzicht in diverse zaken/problemen
 • diepe rust, wegnemen van stress
 • healing capaciteiten geactiveerd of toegenomen
 • spontane activering van het innerlijk weten
 • bewustwording van het grotere geheel
 • manifestering van synchroniciteit in het leven

Het prettige van de Sterrenpoort ervaring is dat je eigenlijk zelf niets anders hoeft te doen, dan relaxt te luisteren, aanwezig te zijn en de lichtwezens uit te nodigen. Omdat we leven op de planeet van de eigen wil, dienen de lichtwezens door ons zelf uitgenodigd te worden, anders mogen ze niets voor ons doen.  De meest gehoorde ervaring na een Sterrenpoort ervaringsbijeenkomst is dat men een gevoel heeft van blijdschap.

Enkele ervaringen van deelnemers na het bijwonen van een Stargate bijeenkomst:

 • De meditatie heb ik ervaren als een gewaarworden van liefde, kracht, troost, compassie, vrede en speelsheid – zo puur, mild, intens en krachtig in eenvoud.
 • Het voelde als een bad van heling met volledige acceptatie van mij als persoon. Heel bijzonder en mooi!
 • De meditatie heb ik ervaren als heel krachtig. Ik kon makkelijk door alle lagen heen stromen. Vooral het in contact komen met de energieën  van de Opgestegen Meesters vond ik heel bijzonder en het versmelten met hun essentie was heel ontroerend en toch ook weer heel vertrouwd.     
 • Voor mij had het iets vertrouwds. Ik voelde sensaties bij het afzonderlijk aanroepen van verschillende Opgestegen Meesters. Diep ontspannend en het voelde als een warm bad.
 • Omhoog gaan door de dimensies heb ik ervaren als een soort buis, donker van binnen, wervelende energieën aan de buitenranden met een oneindige lengt het universum doorkruisend.
 • Ik zag mijzelf omgeven door een bal van energie, voelde me volkomen veilig en nieuwsgierig naar de dingen die komen zouden. Ik zag mezelf steeds kleiner worden tot nagenoeg een stipje omgeven door een steeds grote wordend veld. Heb de Liefde kunnen ervaren en dit nog dagen bij me gevoeld.

 GA IK JE ONTMOETEN OP EEN VAN DE STARGATE EXPERIENCES?

Verzoek: kom alsjeblieft wat eerder (inloop vanaf 13.10 uur), zodat je even kan 'landen' en betalen! Ik wil graag om 13.30 uur beginnen!