Evenement 05-10-19 : Workshop Spiritualiteit in het dagelijkse leven


Workshop Spiritualiteit in het dagelijkse leven

Houder:
Viviane van der Kolk
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
zaterdag, 5 oktober 2019
  Locatie:
Body & Spirit, Oud Beijerland
Tijd:
10.00 uur tot 16.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 95,--
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatlevensinzicht .com

Workshop Spiritualiteit in dagelijkse leven

Workshop, 5 oktober 2019. Start om 10.00 uur (inloop 9.30 uur) tot 16.00 uur. Koffie en thee aanwezig, zorg voor een lunchpakketje. Aanmelden: infoatlevensinzicht .com, bij Viviane van der Kolk. Ondervermelding van NAW gegevens, dan wordt aanmelding bevestigd en de factuur via de mail gezonden. Kosten 95,00 euro

In de lezing die gegevens is door Viviane van der Kolk op 24 september in Body and Spirit in Oud Beijerland, is een aantal technieken aangereikt. In de workshop wordt dieper in gegaan op de werking van de universele wetten, de mogelijkheden en onmogelijkheden en de technieken worden uitgediept.

Dit wordt gedaan door visualisaties, theorie en geleide fantasie. Ook wordt er gezocht naar de best mogelijke technieken  voor jou en wat je misschien (eventueel) tegenhoudt.

Al met al is het een workshop waar actief bezig zijn en rustig in jezelf gekeerd zijn, worden afgewisseld.

Leven vanuit jouw eigen spiritualiteit is niet moeilijk en kan op elk moment van elke dag. Het brengt zoveel rust en bewustzijn in jouw eigen leven, maar ook in het leven van de anderen om je heen. Vaak nog ongemerkt. De volgende slogan gaat hierbij zeker op:

Verbeter de wereld en begin bij jezelf!