Evenement 28-09-19 : Het Gouden Pad


Het Gouden Pad

Houder:
Viviane van der Kolk
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
zaterdag, 28 september 2019 - zaterdag, 16 november 2019
  Locatie:
Body & Spirit, Oud Beijerland
Tijd:
10.00 uur tot 16.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 395,--
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatlevensinzicht .com

Op 4 zaterdagen; 28 september, 12 oktober, 2 november en 16 november 2019 wordt deze cursus gegeven.

Ben je eraan toe om nog dichter bij jezelf te komen en de grootsheid te ontdekken van wie je werkelijk bent en wat je allemaal kunt?

In deze cursus ga je op weg op jouw eigen gouden pad, steeds dieper in je eigen binnenste, jouw innerlijk waar al die schitterende schatten voor jou liggen. Deze cursus kenmerkt zich vooral door het doen en het ervaren. Theorie komt ook wel aan bod, daar waar het nodig is.

Je wordt door mij meegenomen in diverse, verschillende meditaties en visualisaties. Je hoeft niet goed te kunnen visualiseren om mee te doen aan deze cursus.

Meditatie is universeel, het overstijgt alle verschillen. Door de meditatie keer je naar binnen om daar je ware zelf te (her)ontdekken.

Of je nu een beginneling bent op het pad van meditatie of je doet het al jaren .... deze training sluit aan bij ieders eigen bewustzijn. Het is tenslotte JOUW eigen gouden pad.

In deze cursus werken we aan jouw gronding, we ontmoeten jouw innerlijke wijze, je persoonlijke engel, je Hoger Zelf, je gaat zwemmen met dolfijnen en je krijgt healing in de tempel in Atlantis en nog zoveel meer. 

De rode draad voor de cursus ligt vast en daarnaast laat ik mij leiden door mijn gidsen en dat wat de groep nodig heeft om aan te sluiten bij die behoeften.

In 4 dagen werkt iedereen aan zijn of haar eigen Gouden Pad. Door in een groep te zijn en te werken, helpt de groepsdynamiek de trilling te verhogen.

Meer informatie zie website. Aanmelden via contactformulier of via email; infoatlevensinzicht .com.

Deelnemers die deze cursus hebben meegemaakt hebben aangegeven dat ze zoveel inzichten hebben gekregen, dat ze niet konden vermoeden dat er in 4 dagen tijd zoveel kon veranderen!