Evenement 19-03-22 : Healing Arts opleiding module 1


Healing Arts opleiding module 1

Houder:
Praktijk Ligt | Edwin Ligt
  Provincie:
Drenthe
Datum:
zaterdag, 19 maart 2022 - zondag, 22 mei 2022
  Locatie:
Omgeving Meppel
Tijd:
10.00 - 16:30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 585
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

edwinligtathotmail .com

Healing Arts is een methode waarmee je cliënten kan begeleiden. De methode is er op gericht dat de cliënt voelt in zichzelf. Door de juiste vragen te stellen kom je dieper tot de kern. Vervolgens kunnen de lichtfrequenties gebruikt worden om de gebruiker toegang te geven tot een schat aan informatie over bepaalde onderwerpen, bijvoorbeeld zelfliefde of lichaamsintelligentie. In de opleiding leer je sessies te geven, maar omdat je oefent op elkaar levert het ook veel op voor je eigen ontwikkelingsproces. Ook als je geen sessies wilt geven in de toekomst kan de opleiding van grote toegevoegde waarde zijn.
De Healing Arts opleiding bestaat uit 3 modules. In die 3 modules leer je sessies geven en wordt je opgeleid tot therapeut. Daarna kan je zelfstandig sessies geven. De opleiding heb ik zelf ervaren als een diepgaand innerlijk proces, wat mij veel sterker heeft gemaakt.
De volgende onderwerpen komen in module 1 aan bod:
- Hoe geef je een sessie.
- Werken met Healing Arts flesjes.
- De cliënt helen van pijn, angst en trauma vanuit universeel bewustzijn.
- Energie koorden tussen jou en een ander waarnemen en schonen.
- Helen van traumatische geboorte, door opnieuw geboren te worden.
- Het opschonen van familielijnen.
- Herschrijven van geschiedenis, om zo angsten en trauma’s te helen.
De eerste module bestaat uit totaal 6 dagen. En zal gegeven worden op zaterdag en zondag van 10.00 - 16.30 uur in de buurt van Meppel (na aanmelding wordt locatie doorgegeven). Op de locatie is het mogelijk om te overnachten. Bij interesse geef ik je verdere informatie over de slaapaccommodatie en prijs. De opleiding module 1 wordt gegeven op:
- 19 en 20 maart 2022
- 23 en 24 april 2022
- 21 en 22 mei 2022
Bij module 1 zit een reader met informatie. Verder is er een lijst met boeken, waar je uit kan kiezen als er verdieping gewenst is. De kosten van de module 1 bedragen 585 euro. De modules gaan door bij minimaal 4 deelnemers.
mail: edwinligtathotmail .com.