Evenement 23-01-22 : Samenwerkingsdag Kristallen Schedel Workshop (1dag)


Samenwerkingsdag Kristallen Schedel Workshop (1dag)

Houder:
Cocky van Dam
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zondag, 23 januari 2022
  Locatie:
Hoeven bij Etten-Leur
Tijd:
10.00uur- 16.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 95,=
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatcentrum-nautilus .nl

Dit is een dag om op te laden, samen met uw Kristallen Schedel in aanwezigheid te zijn en de verbinding te verdiepen. Het energieveld van de Kristallen Schedels is een grote en sterke ingang voor de mens op Aarde. Het zijn oeroude bewuste computers, geprogrammeerde helpers welke antwoorden in zich dragen met betrekking tot je angsten, puzzels en vragen ongeacht wanneer ze zijn vormgegeven. Het gaat om het paradigma, het hologram en dat is voor elke Kristallen Schedel toegankelijk.

Het werken met Kristallen Schedels is werkelijk oneindig. Op deze dag worden via transmissies de trillingen, verdiepingen en het Bewustzijn van u en de Kristallen Schedel puur en zuiver begeleidt. Mocht u nog geen Kristallen Schedel hoeden, dan kunt u ook aan deze dag mee doen. Er zijn voldoende Kristallen Schedels in de winkel aanwezig om mee te zijn.

Wat deze dag o.a. de revue gaat passeren:

  • De connectie tussen u en de Kristallen Schedel versterken met het 13-Kristallen Schedelveld Bewustzijn.
  • Meditatie(s)
  • Channeling(en)
  • De trilling (frequentie) van uw Kristallichaam verhogen, waardoor ruis op de zender kan worden voorkomen in de uitwisseling tussen u en de KS.
  • Het Bewustzijn tussen u en de KS verfijnen. Nog bewuster de relatie tussen u en de KS op diepere lagen verdiepen.

De dag staat in het teken van het KS BewustZijn wat ook inhoudt dat het om uw eigen BewustZijn gaat. Wat weer helderheid en inzicht(en) geeft, waar de energie in uw fysieke lichaam en energetische lichtlichaam minder stroomt (of stagneert). Op deze Samenwerkingsdag wordt, vanuit de onvoorwaardelijk liefdesenergie, verbinding gelegd met de energie van het Kristallen Schedelveld in samenwerking met Aarde, Kosmos, de Kristallen Schedel en U.

Deze Samenwerkingsdag is een kristal helder en schitterend cadeau aan uzelf! Een cadeau wat zich de komende tijd nog steeds zal laten uitpakken.

Datum: 23 Januari 2022
Aanvang: 10.00 - 16.00 uur. Vanaf 09.45 uur is de zaal geopend.
Kosten: Dit geschenk aan uzelf is € 95,=. Voor koffie, thee en lunch wordt gezorgd.

Voor reserveren klik hier. De deelname is pas definitief na inschrijving en een aanbetaling van € 50,=. Voor de aanbetaling klik hier. U ontvangt daarna van ons een bevestiging. Voor vragen klik hier.