Evenement 31-10-21 : Lezing De Gulden Snede


Lezing "De Gulden Snede"

Houder:
Cocky van Dam
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zondag, 31 oktober 2021
  Locatie:
Hoeven vlakbij Etten-Leur
Tijd:
13.30 uur - 16.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 20,=
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatcentrum-nautilus .nl

Deze lezing gaat over De Gulden Snede/Nautilus. De spiraalvormige kamers van de nautilus groeien in verhouding ‘Phi’. Door de eeuwen heen heeft de gulden snede de mensheid gefascineerd door deze prachtige verhouding. Men heeft geprobeerd de geheimen ervan te ontsluieren om zo nieuwe, opwinden eigenschappen te ontdekken.

Door die eeuwen heen heeft men de ene discipline na de andere nieuwe eigenschappen van de gulden snede gevonden in oude voorwerpen, in de natuur, in de filosofie en de wiskunde. De gulden snede is toegepast in kunst, architectuur, muziek en omarmd door dichters en de mystiek wereld.

De Nautilusschelp is een perfect voorbeeld van de gulden snede. Via een kanaaltje naar zijn eigen begin, midden in de spiraal en met de verre maan, waar z’n groei op is afgestemd. Maar ook via zijn 90 armen waarmee hij voedsel naar zich toe haalt is als een ware liefdevolle omarming. Het diertje vertegenwoordigt passie en is een symbool van verbinding met uzelf, uw verleden en uw omgeving. Veel kenmerken van de Nautilus (de gulden snede) zijn niet zichtbaar, maar evenmin verborgen. Ze moeten alleen nog ontsluierd worden.

Het is niet alleen een lezing waarin Cocky van Dam de ruimte opvult, het is een lezing waarin ook de aanwezigen de energie van de Gulden Snede zullen ervaren/voelen. Nieuwsgierig geworden??

U bent Van Harte Welkom op:
Datum: Zondag 31 Oktober 2021
Aanvang: 13.30 - 16.00 uur, vanaf 13.00 uur is de zaal geopend.
Kosten: € 20,=.  Voor koffie en thee wordt gezorgd.

De deelname is pas definitief na inschrijving en betaling. U ontvangt na deze handelingen van ons een bevestiging van deelname.

Klik hier om contact op te nemen.