Evenement 27-06-21 : 2-daagse Workshop Kristallen


2-daagse Workshop Kristallen

Houder:
Cocky van Dam
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zondag, 27 juni 2021 - zondag, 11 juli 2021
  Locatie:
Hoeven, vlakbij Etten-Leur
Tijd:
10.00 - 16.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 199,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatcentrum-nautilus .nl

2-daagse workshop Kristallen

Data: Zondag 27 Juni en Zondag 11 Juli  2020

Heeft u iets met Kristallen en heeft u altijd al de energie van kristallen meer willen ervaren en willen weten wat kristallen voor u kunnen betekenen? Dan is dit misschien wel DE workshop voor u!

Deze 2-daagse workshop zal geen standaard workshop zijn. We gaan op een geheel andere manier met de edelstenen/kristallen samenwerken dan men kent of gewend is.
Een workshop die niet volgens de bekende weg, regels of vormen zal gaan. Laat u verrassen en stap in deze nog on-bekende weg van de magische wereld van de Kristallen.
Er wordt gewerkt met kleine groepen zodat er veel aandacht is voor persoonlijke begeleiding en om te ervaren hoe er mee te leren samenwerken.

De workshop wordt begeleid door Cocky van Dam. Zij werkt al vele jaren met de lichttrilling van kristallen en kristallen schedels. Deze workshop is een unieke gelegenheid om op een andere manier samen te gaan werken met de magische krachten van edelstenen/kristallen.

De uitwisselingen die we gaan ontdekken:

  • Het effect en de toepassing van kristalstructuren
  • Mediteren met de kristallen
  • Vormen en mogelijkheden van het toepassen
  • Het effect van en het genezen met mineraalkleuren
  • Jouw persoonlijke geneeskrachtige stenen
  • 12 Stenen als praktische huisapotheek

Uiteraard is er op deze dagen ook alle ruimte voor dat wat zich aandient in het moment. Zodat de mogelijkheden met kristallen die nog niet benoemd zijn ook op deze dagen aan de orde kan komen. Ook wordt er veel aandacht geschonken aan uw eigen kristallijne lichttrilling. Dit is heel belangrijk, want hoe hoger uw eigen kristallijne licht is hoe toegankelijker de uitwisseling zal zijn met het kristal waar u mee uitwisselt. Hoe u dit zelf kunt versterken/verhogen dat komt ook aanbod op deze dagen.

Kennis, oefeningen, meditatie, channelingen en de vele mogelijkheden van kristallen komen allemaal aanbod. Deze workshop dagen zijn werkelijk een geschenk aan u zelf.

Meer info zie website: https://centrum-nautilus.nl/index.php/activiteiten/workshops-en-meer/315....