Evenement 05-03-21 : Sjamanistische Healing avond


Sjamanistische Healing avond

Houder:
Kees van Wanrooij
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
vrijdag, 5 maart 2021
  Locatie:
https://goo.gl/maps/CxnzwNgtChzCinSc8
Tijd:
19.30 - 21.30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 12,50
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatcentrum-nautilus .nl

Op Vrijdagavond 5 maart a.s., organiseert Kees van Wanrooij, voor de 2x bij Centrum-Nautilus in Hoeven, een healing avond gebaseerd op de Lakota tradities.

Kees van Wanrooij gaat een sjamanistische healing-avond verzorgen waarbij de zuivering van onszelf en Moeder Aarde centraal zal staan. Op deze avond wordt onbeperkt zuiver water aangeboden (Mni Wicose, Sacred Water).

Als een Tiospaye, one family, one cirkel verbinden we ons met alle Cirkels die we maar kunnen bereiken. We vragen de Spirits uit alle windrichtingen om ons te helpen en te helen op deze weg. We werken hierin vanuit de Lakota traditie met Drum en zang. U mag rustig zitten en ervaren.

Er zal een altaartje gemaakt worden waarop u uw sacreds en krachtvoorwerpen op kunt leggen. Ook dat zorgt voor een krachtige energetische verbinding.

Het is fijn als u bij opgave reeds betaald i.v.m. huur en dergelijke. Wees op tijd want na aanvang is begrijpelijkerwijs geen toegang meer mogelijk.

Wees ook op tijd met opgave want 12 personen is echt de max voor deze bijzonder ervaring.

Deel dit gerust met uw vrienden en vriendinnen. Ik zou het op prijs stellen als u een kadootje mee wilt nemen, ingepakt en wel en dat ieder na afloop er één uit mag kiezen en om mee naar huis te nemen.
Graag uw eigen kussen meenemen om lekker op te zitten en ga mee in die zuiverende reis.

Meer info staat beschreven op de website van Centrum-Nautilus bij Workshops en meer.