Evenement 06-01-21 : Terugkeren naar jezelf-avonden


Terugkeren naar jezelf-avonden

Houder:
Cocky van Dam
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
woensdag, 6 januari 2021 - woensdag, 5 mei 2021
  Locatie:
Centrum-Nautilus te Hoeven
Tijd:
19.30 uur - 21.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 15,= per keer
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatcentrum-nautilus .nl

Dit initiatief is bij mij ontstaan n.a.v. alle prikkelingen rondom Corona. Het heeft ons allemaal "gedwongen" om veel meer thuis te zijn. Nu zijn we vaker thuis, maar zijn we nu werkelijk thuis? Thuis zijn is in contact zijn met uzelf. Als u minder in contact bent met uzelf dan kan dit allerlei mentale en fysieke klachten geven en dat is nou juist weer niet bevorderlijk voor uw immuniteit.

Natuurlijk kunt u naar buiten toe om te wandelen, gezondere voeding tot u nemen, maar u heeft ook gezonde mentale voeding nodig. Mentaal gezond zijn is ook prettiger voor de mensen om u heen. Het zal het contact met uw kinderen, uw ma of, vrouw, kleinkinderen of andere dierbare verbeteren. U krijgt een gezondere leefomgeving.

Deze avonden zullen heel specifiek gericht zijn op 'mentale gezonde voeding'. Met andere woorden, werkelijk in contact gaan komen met uzelf. Het worden zeker geen zweverige avonden of vage avonden. Daar ik zelf enorm van de eenvoud, gezelligheid en luchtigheid ben zullen deze avonden zeker met deze eigenschappen worden vorm gegeven.
 
Nieuwsgierig geworden, kom gerust eens een avond mee maken. U bent van Harte Welkom.
 

Deze "Terugkeren naar jezelf" avonden vinden plaats op de eerste woensdagavond van de maand.

Om 19.30 – 20.30 uur met uitloop tot 21.00 uur. Vanaf 19.15 uur is de zaal open. De avonden zijn toegankelijk voor alle geïnteresseerden. Het is mogelijk om iedere keer te komen, maar dat is niet verplicht. Er is instroom mogelijk van nieuwe mensen en ook voor mensen die eenmalig meedoen.

Meer info zie website van Centrum-Nautilus/workshops.