Evenement 12-09-21 : 7-daagse Cursus Van Lood naar Goud


7-daagse Cursus Van Lood naar Goud

Houder:
Cocky van Dam
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zondag, 12 september 2021 - zondag, 24 oktober 2021
  Locatie:
Centrum-Nautilus te Hoeven
Tijd:
10.00 - 16.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 665,=
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatcentrum-nautilus .nl

7-daagse Cursus van Lood naar Goud

Het is een unieke kans om op aarde te zijn. Het is een plek waar dualiteit is en daar waar tegenstellingen zijn kunnen wij ze overstijgen. Dit proces van het verlichten van onze duisternis heet transformatie. En of we er nou bewust van zijn of niet, alles en iedereen, van klein tot groot, bevindt zich continu ergens in dit proces.

Het transformatieproces is geen lineaire beweging, maar een spiraliserende beweging. Als u het pad van bewustzijnsontwikkeling in gaat loopt u hand in hand met dit transformatieproces. Gaandeweg dit proces laat u meer licht toe, maar daarmee ook de toenemende schaduw van dit licht en worden uw beproevingen groter. U struikelt en krabbelt weer omhoog. De één is strijdlustiger dan de ander, voelt een sterkere drang om alle mogelijkheden en dromen te onderzoeken en te verwezenlijken. Dit zijn de levenskunstenaars onder ons; mensen die hun leven aanschouwen als een meesterwerk.

Wat deze levenskunstenaars steeds weer motiveert om op te staan en verder te gaan is het heilig vuur. Het innerlijk vuur dat uw cellen tot celdeling aanzet, dat u diep van binnen aanspoort om uw dromen te verwezenlijken, om het onbekende te betreden, dat met de liefde in uw hart samensmelt tot passie, dat iedere handeling maakt tot een rimpeling vanuit uw overvloedige hart en iedere stap tot een lichtend spoor van liefde in duisternis. Een vuur dat we vaak alleen maar kennen uit de seksualiteit blijkt zoveel meer mogelijkheden in zich te dragen!

Tijdens deze 7-daagse cursus gaat u de zeven fasen van de innerlijke alchemie ervaren en leren toe te passen. Het is een prachtige cursus om het nieuwe bewustzijn te versterken.

1. Het loslaten van ons dagelijks lood
In deze eerste fase laat u ego-deeltjes, dat deel van u dat zich identificeert met iets hebben of iemand zijn, los.
2. Overgave aan het niet-weten
Deze fase gaat u ervaren als flow, een overgave aan dat wat is, ongeacht wat de uitkomst is. Het is een onbewust, niet rationeel proces waar uw geest de controle loslaat.
3. Het opdelen van het zelf
Vanuit het onbewuste proces flow komt u in een fase waar u onderscheid maakt tussen wat nog bij u past en wat niet.
4. Samensmelting van het mannelijke en vrouwelijke
Inzicht is de vrucht die u in deze vierde fase ontvangt. In een split second ervaart u eenheid, het samenvallen met de ander en met een situatie.
5. Inwijding
De stap naar de vijfde fase in het transformatieproces kunt u maken dankzij de ontwikkeling van uw ziel tot nu toe.
6. Meesterschap
In deze zesde fase van transformatie worden alle aanwezige onzuiverheden gewist zodat u zo licht mogelijk aan het laatste deel van uw reis kan beginnen.
7. Extase
In deze laatste fase van transformatie komt u thuis. Uw lichtlichaam voelt als een warme jas die u herinnert aan alle potentie die u bij u draagt.

Bovenstaande 7 fases zijn inhoudelijk nog maar heel kort toegelicht. Dit is meer om een indruk te krijgen van waar deze cursus dagen over zullen gaan. Op de cursusdagen zelf gaan we op elke cursus dag één fase heel uitgebreid ervaren en leren toe te passen.

Cursus dagen vinden plaats op:
1e) Zondag 12 September
2e) Zondag 19 September
3e) Zondag 3 Oktober
4e) Zondag 10 Oktober
5e) Zaterdag 16 Oktober
6e) Zondag 17 Oktober
7e) Zondag 24 Oktober

Meer info betreffende de cursus, kosten enz. zie website van Centrum-Nautilus/workshops. Ook is het mogelijk de cursus in 3 gedeeltes te betalen.