Evenement 20-03-21 : Dag workshop Goddelijke Blauwdruk


Dag workshop Goddelijke Blauwdruk

Houder:
Cocky van Dam
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zaterdag, 20 maart 2021
  Locatie:
Centrum-Nautilus te Hoeven
Tijd:
10.00 - 16.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 95,=
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatcentrum-nautilus .nl

Deze dag staat in het teken van het versterken van uw Goddelijk Blauwdruk. Cocky van Dam zal in samenwerking met de energie van Aartsengel Michaël deze prachtige activatie van ons Goddelijk Blauwdruk begeleiden. Zijn krachtige energie kunnen u helpen om uw hoger zelf dieper in uzelf te laten indalen. De energie van Aartsengel Michaël ondersteunt u om uw onderbewustzijn liefdevol open te breken. Waardoor (oude) angsten en beschermingspatronen zoals bijvoorbeeld: controle en gewoontes, kunnen worden losgelaten. Hierdoor ontstaat ruimte waardoor de hartsenergie en het contact met uw hoger zelf wordt versterkt.

Boodschap van Aartsengel Michaël
"Te veel van jullie dragen nog steeds grote lasten uit het verleden.  Fouten die je hebt gemaakt in dit leven, en ook veel van eerdere conditioneringen en begraven herinneringen aan pijnlijke gebeurtenissen of acties uit al je vorige levens.  Het vasthouden aan deze herinneringen of het dragen van de lasten van ongelijkheid dient u niet langer.  Het is tijd dat u ons toestaat om u te helpen de pijnlijke herinneringen die zijn opgeslagen in uw fysieke lichaam en auraveld te genezen, collectieve bewustzijn geloofspatronen op te ruimen. Angst is een primitieve vecht - of vlucht emotie, die de uitbreiding van uw bewustzijn belemmert. Het is tijd om de basisinstincten van uw lagere menselijke natuur te helen en opnieuw op te laden met onvoorwaardelijke liefde"

We zijn het Aquarius tijdperk ingegaan, een tijdperk van Levenskracht, een tijdperk om nu terug te komen in de Kracht van het Leven. Niet meer het spel van Macht en On-Macht, maar Pure Levenskracht. Tussen het Aquarius tijdperk en Vissen tijdperk zijn grote verschillen. Het Vissen tijdperk was het spel van macht en onmacht. Macht en onmacht creëert het spel van overleven.
Terwijl Aquarius tijdperk het tijdperk van Kracht is, pure Levenskracht. Niet meer het spel van overleven."

Naast alle inhoudelijke kennis, gaan we natuurlijk ervaren en oefenen. Healingen en transmissies ontvangt u vanuit de energie van Aartsengel Michaël. Uiteraard is er ook ruimte om persoonlijke vragen te stellen. In samenwerking met Aartsengel Michaël begeleidt Cocky van Dam deze prachtige dag.

Extra info:
In oude mythen wordt Aartsengel Michaël vertegenwoordigd door de zonnegoden als Helios, Appollo, Ra en Lugh. In enkele van de vroegere matriarchale samenlevingen werd de Zon als vrouwelijk beschouwd, een geloof dat overleefde in het Egyptische pantheon met de Zonne-Vuurgodin Sekmet en in Keltische mythen met de Vuurgodin Bridget.

Als een personificatie van de zonne-energie staat de Aartsengel Michaël voor de levenskracht. In alle culturen vertegenwoordigt de Zon het scheppende principe, mannelijk, vrouwelijk of allebei.
De energie van Michaël is heftiger en krachtiger (maar tegelijkertijd ook beschermend) dan van de andere Aartsengelen. Als Michaël verschijnt en aan het werk gaat, dan gaat de mens door verschillende crisissen heen. Dit is een ‘Wake up call’ voor alle mensen op Aarde.

Meer info staat op de website van Centrum-Nautilus bij workshops.