Evenement 02-10-21 : Lemurische Energetische Blauwdruk Workshop


Lemurische Energetische Blauwdruk Workshop

Houder:
Cocky van Dam
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zaterdag, 2 oktober 2021
  Locatie:
Hoeven
Tijd:
10.00 - 16.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 95,=
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatcentrum-nautilus .nl

1-daagse Lemurische Energetische Blauwdruk Workshop

Onze prachtige planeet heeft enorme veranderingen ondergaan door haar energieën zeer snel te verhogen van de derde naar de vijfde dimensie. De planeet speelt nu zijn integrale rol in de evolutie door zijn prachtige licht en trillingen in het universum te laten schijnen. De Lemurianen wisten dat dit een cruciale tijd zou zijn in de evolutie van de aarde en daarom activeerden ze kristallen in de aarde voor ons om de genezende energie te vergroten die we sturen voor het gebruik van onze planeet.

Op deze Lemurische Energetische Blauwdruk Workshop wordt niet al te veel aandacht gegeven aan de theorieën over de Lemurianen. Omdat het doel van deze workshop is om u krachtige empowerments te geven en om uw ziel terug te brengen naar de “Sea of Consciousness”.

Wat deze dag aan de orde zal komen:

- In deze workshop ontvangt u fundamentele afstemmingen om uw menselijke bewustzijn te verhogen.

- U zult worden ingewijd in en geavanceerde meditaties ontvangen voor uw spirituele ontplooiing.

- In deze workshop worden ook nieuwe Lemurische Lichtinwijdingen gepresenteert.

- Ook zult u op deze dag een speciale initiatie ontvangen via de krachtige Lemurische energetische vortex die zich onder de berg Shasta bevindt.
- U zult de Lemurische Derde Oog-introductie en speciale meditatie ontvangen die u totale vibratie zal vergroten.
- We wisselen uit met de Lemurische Kristallen, maar ook met het Opaal van de berg Mount Shasta.

Mocht u geen Lemurische Kristal of opaal van de berg Mount Shasta hebben dan is dat geen probleem. Bij Centrum-Nautilus zijn diverse Lemurische kristallen en het opaal aanwezig waar u mee kunt contact maken om te ervaren. Het opaal is ingekocht bij het Lichtpuntje.nl.

Geschiedenis:

Volgens de legende stond de Lemurische beschaving, die 100.000 jaar ouder was dan Atlantis, op het punt te eindigen in een catastrofe. Priesters had dit voorzien en geprogrammeerd kwarts kristallen met de kennis van hun samenleving, verzegelen ze in grotten, zodat ze zouden worden beschermd, totdat de tijd was “juiste” voor hen om ontdekt te worden. In de afgelopen jaren zijn Lemurische kwartskristallen herontdekt in Brazilië, Colombia en Rusland.

Lemurische kwarts wordt beschouwd als de krachtigste van de genezende kwartskristallen en maakt verbinding met de oude meesters en verloren beschavingen van Lemurië, Mu en Atlantis mogelijk. De mensen van de oude Lemurische beschaving ontwikkelden krachtige technieken om speciale kristallen te zaaien met kennis en wijsheid die toekomstige generaties kunnen her-ontdekken.

Datum: Zaterdag 2 Oktober 2021
Aanvang: 10.00 - 16.00 uur. Vanaf 9.45 uur is de zaal geopend.
Kosten: Dit geschenk aan uzelf is € 95,=. Voor koffie, thee en lunch wordt gezorgd.

De deelname is pas definitief na inschrijving en een voorschot van € 50,= op rekening: NL90ASNB0267167806, t.n.v. C.F. van Dam en o.v.v. Lemurische Workshop. U ontvangt daarna van ons een bevestiging.

Reserveren:
Voor reserveren klik hier. Voor vragen klik hier.