Evenement 23-01-21 : Hathor-connection


Hathor-connection

Houder:
Cocky van Dam/Centrum-Nautilus
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zaterdag, 23 januari 2021
  Locatie:
Centrum-Nautilus
Tijd:
10.00 uur - 16.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 95,=
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatcentrum-nautilus .nl

Hathor Connection

Hathor 1 klDeze workshop gaat definitief door!

De frequentie van energie in ons lichaam verandert net als de trilling van de aarde. Maar hoe verhoudt zich dit alles met ons zelf. Alles om ons heen verandert razendsnel en de ene tip na de andere wordt ons aangereikt en toch ervaren we of we geleefd worden. In deze workshop wordt de aandacht gelegd bij volop voor Levenskracht te gaan. In deze tijd van evolutie naar ''nieuwe mens in de nieuwe wereld'' worden we geholpen door de Hathor’s, de inspirators van deze dag en meesters in licht, klank, vreugde en eenheid. 

De Hathor’s zijn lichtwezens uit een ver universum en inspireerden de spiritualiteit van Oud-Egypte en Tibet. Ze zijn meesters in licht, klank, vreugde en eenheid. Zij reiken ons oefeningen, meditaties, klanken, symbolen en rituelen aan die ons helpen om spiritualiteit en levenslust te verenigen. Hun frequentie is zo verbonden met het Lemurische kristallijne veld.

Het activeert nog dieper jou Vrouwelijke LeMUria intuïtieve creatieve vermogens. Het wakkert jouw intuïtieve schrijven, zingen, dansen, tekenen en schilderen, aan. Hierdoor stromen oplossingen binnen via jou Hogere Zelf!

Cocky van Dam zal als kanaal dienen voor de Hathor’s. Deze workshop wordt vooral ondersteunt via de heilige klanken en helende meditaties hierdoor kunnen zielenreizen plaatsvinden. In het klanken van de Hathor's zullen lichtcodes het KA-lichaam versterken. Het effect wat de klanken o.a. hebben op het energetische en fysieke lichaam is, dat lage trillingen (blokkades) worden losgetrild.

Wat is het KA-lichaam

Het KA-licaam is uw bewustzijn en/of subtiele energielichaam genaamd de KA. De oude Egyptenaren namen de ingewijde via het KA-lichaam mee naar de spirituele rijken. De KA staat ook bekend als de Spirituele Tweeling of het Etherische Dubbel, omdat de KA op uw fysieke lichaam lijkt, maar het is samengesteld uit energie - niet uit vlees en bloed. Als zodanig beweegt het volgens de wetten van de Kwantummechanica in plaats van de Newtoniaanse fysica. Met andere woorden, uw KA is niet gebonden aan de zwaartekracht of de beperkingen van tijd en ruimte.

Wat deze dag o.a. aan de orde zal komen:

  • Het denken reinigen, uw concentratie en doelgerichtheid verhogen
  • Initiatie in Hathor Sacred Sound Healing
  • Scheppingscoderingen her-inneren
  • Uw emotionele balans vinden en liefdevol en krachtiger uw plaats innemen
  • Healing van vorige levens en collectief bewustzijn
  • Healing van het Sacred Heart

Er is nog veel en veel meer te delen. Al deze info staat op de website bij Centrum-Nautilus. https://centrum-nautilus.nl/index.php/activiteiten/workshops-en-meer/workshop-hathor-connection

Bellen kan ook naar tel.nr.: 0650824840