Evenement 23-10-21 : 2-daagse Magische Workshop Merlijn


2-daagse Magische Workshop Merlijn

Houder:
Cocky van Dam
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zaterdag, 23 oktober 2021 - zondag, 24 oktober 2021
  Locatie:
Centrum-Nautilus
Tijd:
10.00 - 16.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 222,=
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatcentrum-nautilus .nl

2-daagse Magische workshop Merlijn. De energie van Merlijn (ook wel bekend als de witte tovenaar) wordt op deze 2 dagen op een hele leuke en uniek manier aan u overgedragen. De dagen staan helemaal in het teken van de Nieuwe Aarde energie en heel direct en toepasbaar gaan we deze energie ervaren.

De wereld van de magische wezens

Als kind hoorde u vast wel de verhalen over: feeën, elfjes en alle magische wezens die u maar kunt bedenken. Maar nu u volwassen bent verwacht de omgeving dat u die wereld meer moet beschouwen als mythe dan dat het echt bestaat. Juist is het de magische wereld die u dichter en dichter bij uw eigen ware zelf kan brengen. Het haalt u uit uw hoofd en nodigd u uit naar uw hart. Het is een fantastische wereld om juist uw spirituele processen mee te doorgronden. Deze magische wezens helpen de mensen op weg naar de 5e dimensie. Juist in deze tijd waarin technologie en automatisering meer en meer de mens onder controle wil houden is JUIST deze magische wereld een belangrijk tegenwicht. Zonder magie geen leven!

En is het nu echt zo erg om te blijven "geloven" in een sprookjeswereld? Een wereld waar fantasie en werkelijkheid door elkaar lopen? Voor mij bestaat deze wereld en zijn de magische wezens uit de verhalen ook echt om ons heen. Wel of niet zichtbaar, maar zeker voelbaar.

Al gelooft men er niet in, het is toch heerlijk om zo af en toe weg te dromen bij een magisch verhaal?
Dus, met het risico voor gek te worden verklaard, zeg ik: Kom mee en duik samen met mij in deze wereld vol magie en zijn fantastische bewoners. En misschien her-ontdekt u ook weer, de wereld van Merlijn en deze bijzondere magische wezens.

Naast alle inhoudelijke kennis, gaan we natuurlijk ervaren en oefenen. Healingen en transmissies ontvangen en uiteraard is er ook ruimte om persoonlijke vragen te stellen.

Op deze twee dagen:

  • wat kan de energie van de magische wezens voor u gaan betekenen.
  • welke veranderingen kan dit u en uw leef omgeving brengen.
  • wordt het contact met deze magische wezens versterkt.
  • hoe herkent, ziet of voelt u deze magische wezens.
  • de magie van de Merlijn energie ervaren.
  • én nog veel meer.

In de prijs is inbegrepen alle koffie/thee, 2x lunch en 1x diner.

Wie was Merlijn hiervoor?
Saint Germain was Merlijn, de onvergetelijke, maar over wie geen juiste informatie terug te vinden is. Hij is de oude man, die de geheimen van de jeugd en de alchemie kende; die de sterrenkunde beoefende in Stonehenge en soms volgens zeggen, door zijn magische krachten zware stenen verplaatste. Helaas denken velen dat Merlijn een figuur is uit een legende.

In de 5e eeuw, te midden van de chaos van een stervend Romeins keizerrijk, stond er een koning op om het land te verenigen dat versplinterd was door elkaar bestrijdende legerleiders en uit elkaar geslagen was door Saksische indringers.

Deze koning Arthur en de ridders van de Ronde Tafel hadden aan hun zijde de oude Merlijn zelf, half druïde priester en half christelijke heilige ziener, een magiër, een raadgever en een vriend die de koning door twaalf veldslagen leidde teneinde een nieuw koninkrijk te stichten en een tijd van vrede tot stand te brengen.

Extra info:
Vele jaren heeft Cocky van Dam diverse malen de plekken waar Merlijn vaak is geweest bezocht. Zoals Tintagel in Cornwall, Glastonbury en diverse plekken in Schotland en Frankrijk. Cocky van Dam is vele malen afgereisd naar deze plekken, dit deed zij alleen of met een groep. Hierdoor heeft zij een hele sterke band opgebouwd met de energie van Merlijn. Ook heeft zij, zonder tussen komst van derde, diverse inwijdingen van hem mogen ontvangen en vele magische wezens ontmoet. De samenwerking tussen Merlijn en de magische wezens en haar is heel sterk en vanuit deze connectie wil zij jullie heel graag deel genoot maken en laten beleven wat magie vertegenwoordigd.