Evenement 29-11-20 : Dag workshop Kristallen


Dag workshop Kristallen

Houder:
Cocky van Dam
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zondag, 29 november 2020
  Locatie:
Hoeven
Tijd:
10.00 uur - 16.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 95,=
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatcentrum-nautilus .nl

Kristallen

Heeft u iets met Kristallen en heeft u altijd al de energie van kristallen meer willen ervaren en willen weten wat kristallen voor u kunnen betekenen? Dan is dit misschien wel DE workshop voor u!

Deze workshop zal geen standaard workshop zijn. We gaan op een geheel andere manier met de edelstenen/kristallen samenwerken dan men kent of gewend is.
Een workshop die niet volgens de bekende weg, regels of vormen zal gaan. Laat u verrassen en stap in deze nog on-bekende weg van de magische wereld van de Kristallen.
Er wordt gewerkt met kleine groepen zodat er veel aandacht is voor persoonlijke begeleiding en om te ervaren hoe er mee te leren samenwerken.

Enkele kristallen waar we, mee gaan uitwisselen zijn:

  • Lemurisch kristallen
  • Golden healing kristallen
  • EN wat zich aandient

Uiteraard is er op deze dag ook alle ruimte voor dat wat zich aandient in het moment. Zodat de kristallen zich zichtbaar kunnen maken om mee samen te werken.
Ook wordt er veel aandacht geschonken aan uw eigen kristallijne lichttrilling. Dit is heel belangrijk, want hoe hoger uw eigen kristallijne licht is hoe toegankelijker de uitwisseling zal zijn met het kristal waar u mee uitwisselt. Hoe u dit zelf kunt versterken/verhogen komt ook aanbod op deze dag.

Kennis, oefeningen, meditatie, channelingen en de vele mogelijkheden van kristallen komen allemaal aanbod. Deze workshop dag is werkelijk een geschenk aan u zelf. De workshop wordt begeleid door Cocky van Dam. Zij werkt al vele jaren met de lichttrilling van kristallen en kristallen schedels. Deze workshop is een unieke gelegenheid om op een andere manier samen te gaan werken met de magische krachten van edelstenen/kristallen.

Data: Zondag 29 November  2020

Aanvang: 10.00 uur - 16.00 uur. Vanaf 9.45 uur is de zaal geopend.
Kosten: € 95,= incl. koffie, thee, lunch en een verrassing.

De deelname is pas definitief na inschrijving en een voorschot van € 50,= op rekening: NL29ABNA0527040614, t.n.v. C.F. van Dam en o.v.v. "Workshop Kristallen". U ontvangt daarna van ons een bevestiging.

Reserveren:
Voor reserveren klik hier. Voor vragen klik hier.

De workshop gaat door bij minimaal 3 deelnemers/sters en het maximum aantal deelnemers/sters is 10 personen. De Corona-maatregelen worden gerespecteerd met de 1,5m afstand en hygiëne wordt gewaarborgd. Ook kan men niet verkouden of grieperig zijn of koorts hebben, sorry. Dit vanwege de RIVM-maatregelen.