Evenement 13-12-20 : Kennismakingsdag Kristallen Schedels


Kennismakingsdag Kristallen Schedels

Houder:
Cocky van Dam
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zondag, 13 december 2020
  Locatie:
Hoeven
Tijd:
10.00 uur - 16.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 95,=
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatcentrum-nautilus .nl

Deze workshop gaat definitief door en er is nog plek!

Bij Centrum-Nautilus wordt door Cocky van Dam een "Kennismaking workshop kristallen schedels" georganiseerd.

Kristallen Schedels

Meer en meer wordt de vorm van een schedel geaccepteerd bij kristal liefhebbers, maar regelmatig hoor ik ook van mensen, die bij mij in de praktijk, beurs of op een Open Dag komen, de reactie van: “iech wel eng zo’n doodshoofd”, maar als ik hen wat deel over wat ik zelf de afgelopen 14 jaar heb ervaren, met mijn Kristallen Schedel Candaluna, verandert deze reactie en is de nieuwsgierigheid om meer te weten te komen over kristallen schedels aangeraakt. Natuurlijk zijn er diverse boeken geschreven en is er het één en ander te vinden op internet, maar dat is toch anders dan zelf ervaren en beleven. Voor diegene is deze kennismaking workshop zeer geschikt. In de winkel van Centrum-Nautilus zijn voldoende kristallen schedels aanwezig om mee te oefenen en er ervaringen mee op te doen.

Wat o.a. aan de orde gaat komen:

  • Wat is het verschil tussen een kristal en een kristallen schedel.
  • Hoe herkent u dat u contact heeft met de energie van een kristallen schedel.
  • Hoe communiceert een kristallen schedel.
  • Hoe kunt u het contact tussen de kristallen schedel en u optimaliseren/versterken.
  • Hoe verloopt de uitwisseling/samenwerking tussen de keeper en een kristallen schedel.
  • Waar zijn kristallen schedels mee verbonden.
  • Wat kunnen zij voor u betekenen.
  • Hoe onderhoudt u een kristallen schedel.

Bovenstaande onderwerpen, maar vooral zelf ervaren krijgt op deze dag alle ruimte. Uiteraard kunt u ook uw eigen vragen stellen. Het doel van deze kennismaking workshop is, samen met de energie van de kristallen schedels, u uit te nodigen om kennis te maken en wat deze bijzondere bewustzijnsvorm voor u kan betekenen. De vorm is veel meer dan het uiterlijk doet vermoeden. Het heeft niets met angst of dood te maken, maar wat dan wel. Dit en nog veel meer wordt besproken, maar met name gaat u op deze dag zelf ervaren en oefenen.

Het werken met kristallen schedels is werkelijk oneindig. Via transmissies worden de trillingen, verdiepingen en het bewustzijn van u en de kristallen schedel puur en zuiver begeleidt. Zodat u na deze dag meer heeft ervaren wat kristallen schedels vertegenwoordigen.

Nieuwsgierig geworden? Laat u dan verrassen op deze bijzondere kennismakingsdag. Na deze dag zult u er anders tegen aan kijken en zult u verbaast staan over wat u heeft beleefd.

Diverse Data mogelijkheden:
Datum: Zondag 13 December 2020
Aanvang: 10.00 - 16.00 uur. Vanaf 9.45 uur is de zaal geopend.
Kosten: Dit geschenk aan uzelf is € 95,=. Voor koffie, thee en lunch wordt gezorgd.
De deelname is pas definitief na inschrijving en een voorschot van € 50,= op rekening: NL29ABNA0527040614, t.n.v. C.F. van Dam en o.v.v. Kennismaking KS. Gaarne ook de voorkeur van datum opgeven. U ontvangt daarna van ons een bevestiging.

Reserveren:
Voor reserveren klik hier. Voor vragen klik hier.

De workshop gaat door bij minimaal 3 deelnemers/sters en het maximum aantal deelnemers/sters is 10 personen. De Corona-maatregelen worden gerespecteerd met de 1,5m afstand en hygiëne wordt gewaarborgd. Ook kan men niet verkouden of grieperig zijn of koorts hebben, sorry. Dit vanwege de RIVM-maatregelen.