Evenement 14-08-21 : 2-daagse Kristallen Schedel cursus


2-daagse Kristallen Schedel cursus

Houder:
Cocky van Dam
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zaterdag, 14 augustus 2021 - zondag, 15 augustus 2021
  Locatie:
Hoeven
Tijd:
10.00 uur - 16.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 222,=
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatcentrum-nautilus .nl

Data: 14 en 15 Augustus 2021  Gaat definitief door!

2-daagse cursus Kristallen Schedels

Meer en meer wordt de vorm van een schedel geaccepteerd bij kristal liefhebbers, maar regelmatig hoor ik ook van mensen, die bij mij in de praktijk, beurs of op een Open Dag komen, de reactie van: “iech wel eng zo’n doodshoofd”, maar als ik hen wat deel over wat ik zelf de afgelopen 16 jaar heb ervaren, met mijn kristallen schedel Candaluna, verandert deze reactie en is de nieuwsgierigheid om meer te weten te komen over kristallen schedels aangeraakt. Natuurlijk zijn er diverse boeken geschreven en is er het één en ander te vinden op internet, maar dat is toch anders dan zelf ervaren en beleven. 

Een kristallen schedel is een krachtige helper bij persoonlijke ziele groei. In deze praktisch gerichte cursus gaat u zelf aan het werk met uw eigen kristallen schedel of met een kristallen schedel uit de winkel. U leert hoe u kristallen schedels schoonmaakt, zuivert en in diverse stappen initieert en activeert. Ook zult u vele praktische meditaties en oefeningen doen. We gaan connectie maken met sterrenverbindingen, het kristallen schedel netwerk en met opstellingen van kristallen schedels. In de winkel van Centrum-Nautilus zijn voldoende kristallen schedels aanwezig om mee te oefenen en er ervaringen mee op te doen als u zelf nog geen kristallen schedel heeft. Wij kunnen u hierin adviseren.

Wat o.a. aan de orde gaat komen:

 • Wat is het verschil tussen een kristal en een kristallen schedel.
 • Hoe herkent u dat u contact heeft met de energie van een kristallen schedel.
 • Hoe communiceert een kristallen schedel.
 • Hoe kunt u het contact tussen de kristallen schedel en u optimaliseren/versterken.
 • Hoe verloopt de uitwisseling/samenwerking tussen de keeper en een kristallen schedel.
 • Waar zijn kristallen schedels mee verbonden.
 • Wat kunnen zij voor u betekenen.
 • Hoe onderhoudt u een kristallen schedel.
 • Ook leert u samen met uw kristallen schedel helingen te geven.
 • Samen gevat: U krijgt uitleg en theorie over de diverse eigenschappen en mogelijkheden van kristallen schedels zodat u aan het eind van deze cursus uw eigen meegebrachte geactiveerde schedel mee naar huis neemt en ook ermee kan werken. Het niveau van activering wat mogelijk is hangt o.a. af van het type kristallen schedel en het spirituele niveau van de hoeder/ster. Ook voor mensen die al ervaring hebben met een eigen kristallen schedel kan deze curus nog een welkome aanvulling zijn.  Het werken met kristallen schedels is werkelijk oneindig. Via transmissies worden de trillingen, verdiepingen en het bewustzijn van u en de kristallen schedel puur en zuiver begeleidt. Er wordt ook aandacht besteeds aan andere vormen van kristallen schedels zoals drakenschedels, alienschedels etc.

 • Bovenstaande onderwerpen, maar vooral zelf ervaren krijgt op deze dagen alle ruimte. Uiteraard kunt u ook uw eigen vragen stellen. Het doel van deze cursus is, samen met de energie van de kristallen schedels, u uit te nodigen om samen te werken wat deze bijzondere bewustzijnsvorm voor u kan betekenen. De vorm is veel meer dan het uiterlijk doet vermoeden. Het heeft niets met angst of dood te maken, maar wat dan wel. Dit en nog veel meer wordt besproken, maar met name gaat u op deze dagen zelf ervaren en oefenen.

Nieuwsgierig geworden? Laat u dan verrassen op deze bijzondere cursus dagen.
Voor koffie, thee, lunch en 1x diner wordt gezorgd.
Waar: De cursus vindt plaats bij Centrum-Nautilus. Voor mensen die van verder komen hebben wij een lijst met mogelijke B&B-adressen in de buurt.

Voor reserveren klik hier. De deelname is pas definitief na inschrijving en een aanbetaling van € 50,=. Voor de aanbetaling klik hier. U ontvangt daarna van ons een bevestiging. Voor vragen klik hier.

De workshop gaat door bij minimaal 4 deelnemers/sters en het maximum aantal deelnemers/sters is 10 personen, mits anders door het RIVM wordt geëist. De Corona-maatregelen worden gerespecteerd met de 1,5m afstand en hygiëne wordt gewaarborgd.