Evenement 23-10-20 : Sjamanistische Healing avond


Sjamanistische Healing avond

Houder:
Kees van Wanrooij
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
vrijdag, 23 oktober 2020
  Locatie:
Hoeven
Tijd:
19.30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 12,50
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatcentrum-nautilus .nl

Op Vrijdagavond 23 Oktober a.s., organiseert Kees van Wanrooij bij het mooie spirituele Centrum-Nautilus in Hoeven een healing avond gebaseerd op de Lakota tradities.

Kees van Wanrooij gaat een sjamanistische healing-avond verzorgen waarbij de zuivering van onszelf en Moeder Aarde centraal zal staan. Onze gastvrouw draagt zorg dat we onbeperkt zuiver water kunnen drinken (Mni Wicose, Sacred Water).

Als een Tiospaye, one family, one cirkel verbinden we ons met alle Cirkels die we maar kunnen bereiken. We vragen de Spirits uit alle windrichtingen om ons te helpen en te helen op deze weg. We werken hierin vanuit de Lakota traditie met Drum en zang. U mag rustig zitten en ervaren.

Er zal een altaartje gemaakt worden waarop u uw sacreds en krachtvoorwerpen op kunt leggen. Ook dat zorgt voor een krachtige energetische verbinding.

Het is fijn als u bij opgave reeds betaald i.v.m. huur en dergelijke. Wees op tijd want na aanvang is begrijpelijkerwijs geen toegang meer mogelijk.

Wees ook op tijd met opgave want 15 personen is echt de max voor deze bijzonder ervaring.

Deel dit gerust met uw vrienden en vriendinnen.

Data: Vrijdagavond 23 Oktober 2020
Aanvang: 19.30 - 22.00 uur. Vanaf 19.30 uur is de zaal geopend. De avond is van 20.00 tot ongeveer 22.00 met mogelijkheid ervaringen te delen.
Kosten: dit geschenk aan uzelf is € 12,50.
Graag uw eigen kussen meenemen om lekker op te zitten en ga mee in die zuiverende reis.

De deelname is pas definitief na inschrijving en betaling van € 12,50 op rekening: NL17RABO 0188907831 t.n.v. CA van Wanrooij ovv Nautilus. Na betaling ontvangt u van Kees van Wanrooij een bevestiging.

Reserveren kan via Centrum-Nautilus klik hier of bij kees .vanwanrooijathotmail .com
Voor vragen kunt u Kees van Wanrooij bellen op tel.nr. +31 (0) 6 409 52 225.

Tot snel
Mitakoye Oyasin