Evenement 02-10-20 : 3-daagse Intuïtieve ontwikkelingsreis


3-daagse Intuïtieve ontwikkelingsreis

Houder:
Cocky van Dam
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
vrijdag, 2 oktober 2020 - zondag, 4 oktober 2020
  Locatie:
Hoeven
Tijd:
17.00 - 16.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 395,=
  Website:
Categorie:
groepsreizen
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatcentrum-nautilus .nl

NIEUW bij Centrum-Nautilus

Een volledig compleet verzorgde unieke 3-daagse ontwikkelingsreis van Vrijdag 2-10-2020 t/m Zondag 4-10-2020 is incl. alle overnachtingen, ontbijt, lunch, diner en begeleiding. 

Iedereen heeft spirituele connecties in zich. Bij de één is dat al ver gevorderd en normaal en bij de ander staat dit nog ver van zijn bed. Op deze 3-daagse intuïtieve ontwikkelingsreis gaat men heel eigen en gericht deze spirituele connecties verder ontplooien, openen, ontwikkelen, versterken, ontdekken, verdiepen en beleven. Dit wordt echt een reis door allerlei bijzondere werelden met eigen ervaringen, belevingen en ontdekkingen. Deze ontwikkelingsreis wordt begeleidt door Cocky van Dam en Monica Ouwens.

In de verbinding tussen de 3D-wereld en de mystieke-wereld kan het lichaam een brug zijn. Een lichamelijke gevoelde mystieke beleving heeft ook een transformerende werking. Aanvullend aan een energetische ervaring. Monica Ouwens zal via diverse lichamelijke oefeningen deze belevingen ondersteunen.

Diversiteit aan spirituele mogelijkheden
De spirituele wereld is rijk aan ongeziene wezens en willen dol graag met ons communiceren en uitwisselen. Zeker in het Aquariustijdperk worden de sluiers dunner en dunner tussen deze wereld en de ongeziene wereld. Het is een reis waarin u uzelf meeneemt op reis. Op deze reis gaat u her-kennen hoe de spirituele wereld met ons communiceert en gaat u deze wonderlijke werelden in uzelf verder verdiepen.

Wat komt aanbod op deze 3-daagse ontwikkelingsreis:
- Uitwisselen met de spirituele wereld.
- Via de natuurwezens, plantenwereld, de kristallen wereld, de Engelen, de Licht Meesters of met buitenaardse wezens.
- Uitwisselen met de mystieke wezens zoals; meerminnen, draken en eenhoorns. Geen wazige- e/o kinderverhaaltjes, maar contact maken met zeer belangrijke energieën.

Wat we o.a. gaan ondernemen:

  • Meditaties.
  • Channelingen.
  • Natuur wandelingen.
  • Krachtplekken bezoeken.
  • Versterken van uw eigen wezensenergie
  • Verhogen van de licht frequentie in uw cellen.
  • Kennisoverdracht.
  • Oefenen in groepsverband en individueel oefenen.
  • Natuurlijk is er ook tijd voor ontspanning. Want de boog kan niet altijd gespannen staan en is ontspanning heel belangrijk op deze reis.

Kortom een reis waarin ontwikkelen en herkennen centraal staat!

Spirituele kracht plaatsen
De 3-daagse spirituele reis vindt o.a. rondom de omgeving van Hoeven plaats en er worden diverse krachtplaatsen bezocht. Deze plekken zijn bij het (grote) publiek nog niet tot nauwelijks bekend.

Er is nog veel meer info. te delen zie: https://www.centrum-nautilus.nl/index.php/activiteiten/workshops-en-meer...

U kunt ons ook bellen voor meer info.: 0650824840 of email naar: infoatcentrum-nautilus .nl