Evenement 23-08-20 : 2-daagse workshop de magische krachten van kristallen


2-daagse workshop de magische krachten van kristallen

Houder:
Cocky van Dam
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zondag, 23 augustus 2020
  Locatie:
Hoeven
Tijd:
10.00 - 16.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 190,=
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatcentrum-nautilus .nl

2-daagse workshop de magische krachten van kristallen op 23 Augustus en 13 September  2020.

 

Heeft u iets met Kristallen en heeft u altijd al de energie van kristallen meer willen ervaren en willen weten wat kristallen voor u kunnen betekenen? Dan is dit misschien wel DE workshop voor u!

Deze 2-daagse workshop zal geen standaard workshop zijn. We gaan op een geheel andere manier met de edelstenen/kristallen samenwerken dan men kent of gewend is.
Een workshop die niet volgens de bekende weg, regels of vormen zal gaan. Laat u verrassen en stap in deze nog on-bekende weg van de magische wereld van de Kristallen.
Er wordt gewerkt met kleine groepen zodat er veel aandacht is voor persoonlijke begeleiding en om te ervaren hoe er mee te leren samenwerken.

De workshop wordt begeleid door Cocky van Dam. Zij werkt al vele jaren met de lichttrilling van kristallen en kristallen schedels. Deze workshop is een unieke gelegenheid om op een andere manier samen te gaan werken met de magische krachten van edelstenen/kristallen.

Enkele kristallen waar we mee oefenen/uitwisselen zijn:

  • Lemurisch kristallen
  • Golden healing kristallen
  • Rozekwarts
  • Seleniet
  • Barnsteen
  • en diverse andere kristallen die zich op deze 2-dagen aandienen

Uiteraard is er op deze dagen ook alle ruimte voor dat wat zich aandient in het moment. Zodat de kristallen die niet benoemd zijn ook op deze dagen zichtbaar worden om mee samen te werken.

Ook wordt er veel aandacht geschonken aan uw eigen kristallijne lichttrilling. Dit is heel belangrijk, want hoe hoger uw eigen kristallijne licht is hoe toegankelijker de uitwisseling zal zijn met het kristal waar u mee uitwisselt. Hoe u dit zelf kunt versterken/verhogen dat komt ook aanbod op deze dagen.

Kennis, oefeningen, meditatie, channelingen en de vele mogelijkheden van kristallen komen allemaal aanbod. Deze workshop dagen zijn werkelijk een geschenk aan u zelf.

Data: 23 Augustus en 13 September  2020

Voor meer info kunt u contact opnemen met Cocky van Dam tel.nr.: 0650824840 of infoatcentrum-nautilus .nl