Evenement 09-08-20 : Workshop Aarding


Workshop Aarding

Houder:
Cocky van Dam
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zondag, 9 augustus 2020
  Locatie:
Hoeven
Tijd:
10.00 - 16.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 95,=
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatcentrum-nautilus .nl

  Workshop Aarding

Bij Centrum-Nautilus wordt door Cocky van Dam een nieuwe workshop "Aarding" georganiseerd.

Deze workshop staat geheel in het teken van “Aarding” en is ontstaan omdat ik vaak, in mijn praktijk, van klanten hoorde dat men het zo lastig vindt om te aarden. Ik herkende dit enorm want ook ik zelf heb dit persoonlijk ervaren en zo is deze workshop "geboren".

Mijn eigen situatie
Toen ik zelf voor de eerste keer naar een therapeut ging (25 jaar geleden) deelde de therapeut mij al heel snel mede dat ik niet goed geaard was. In de loop der jaren kreeg ik dit van diverse collega's te horen, maar wat bedoelde men nou precies en hoe deed je dit dan. Ik kreeg allerlei adviezen en oefeningen mee, maar wat ik ook probeerde het bleef een dingetje bij mij. Dit werd toen een hele zoek tocht, hoe nu toch goed en krachtig in mijn aarding te komen en te blijven.

Invloed
In de afgelopen 25 jaar heb ik van alles ervaren en bij geleerd over aarding, maar er is mij ook het één en ander opgevallen. Zoals de invloed van de verschuiving van het magnetisch veld, rondom de aarde, op ons als mens. Deze verschuiving heeft namelijk grote invloed op onze eigen aarding, in de workshop zal ik dit meer toelichten.

Onderzoekers
Zelfs onderzoekers hebben ontdekt dat de magnetische noordpool steeds sneller opschuift naar het oosten. Sommige wetenschappers zien er zelfs een voorbode in van een ingrijpend verschijnsel. De magnetische noordpool schuift al langer op van Canada richting Siberië.

Verschuiven
Dat betekent dat ook ons eigen energieveld aan het verschuiven is. Dit heeft allerlei invloeden op gedrag en gezondheid. Het proces dat het magnetisch veld aan het verschuiven is, is natuurlijk niet stop te zetten, maar er is wel een manier om goed in uw eigen aarding te blijven.

Chaos
Door deze verschuivingen wordt er veel omgewoeld en komt er veel boven tafel. Dit zal, en geeft al, chaos te weeg brengen. Dat uiteindelijk invloed op ons gedrag, thuissituatie, economie en ga zo maar door gaat hebben/heeft. Alles is en wordt onderste boven gekeerd.

Aarding
Als de aarding sterk is zullen de stappen en handeldingen, die u vanuit een sterke aarding zet, meer en meer gedragen worden. Hierdoor versterkt u het contact met uw hoger zelf of te wel uw soefereine ik.

Wat wordt hiermee bedoeld
Als de aarding in u zelf sterk is, komt alles wat u aan handelingen doet, vanuit de innerlijke beweging. Vanuit die beweging wordt alles wat u doet gedragen of te wel gevoed en ondersteunt. Dat klinkt misschien zweverig, maar het is juist allesbehalve dat. Hierdoor komt er meer innerlijke rust en balans in u en vanuit die beweging handelt u dan weer. Dit komt u en uw omgeving weer ten goede.

Wat o.a. deze dag aan de orde komt
- Diverse tools en mogelijkheden worden u aangereikt hoe nu goed in uw eigen aarding te kunnen blijven tijdens de snelle veranderingen waar we nu en de komende tijd mee te maken gaan krijgen.
- Oefeningen waarin u het verschil zult voelen wanneer u wel en wanneer u niet geaard bent
- Kennis overdracht
- Persoonlijke aandacht op uw eigen aarding
- "Soevereine ik" oefeningen
- Meditatie.

Tijdens de workshop komen praktische voorbeelden aan de orde en worden deze beoefend en toegelicht.

Voor meer info kunt u contact opnemen met Cocky van Dam tel.nr.: 0650824840 of infoatcentrum-nautilus .nl. De deelname is pas definitief na inschrijving en een voorschot van € 50,= op rekening: NL29 ABNA0527040514, t.n.v. C.F. van Dam en o.v.v. "Workshop Aarding". U ontvangt daarna van ons een bevestiging.