Evenement 13-06-20 : Samenwerkingsdag Kristallen Schedel BewustZijn


Samenwerkingsdag Kristallen Schedel BewustZijn

Houder:
Cocky van Dam
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zaterdag, 13 juni 2020
  Locatie:
Hoeven
Tijd:
10.00 uur - 16.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 95,=
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatcentrum-nautilus .nl

Samenwerkingsdag Kristallen Schedel Bewustzijn

Bij Centrum-Nautilus wordt door Cocky van Dam een "Samenwerkingsdag" Kristallen Schedel Bewustzijn georganiseerd. Het energieveld van de Kristallen Schedels is een grote en sterke ingang voor de mens op Aarde. Het zijn oeroude bewuste computers, geprogrammeerde helpers welke antwoorden in zich dragen met betrekking tot je angsten, puzzels en vragen ongeacht wanneer ze zijn vormgegeven. Het gaat om het paradigma, het hologram en dat is voor elke Kristallen Schedel toegankelijk.

Het werken met Kristallen Schedels is werkelijk oneindig. Op deze dag worden via transmissies de trillingen, verdiepingen en het Bewustzijn van u en de Kristallen Schedel puur en zuiver begeleidt. Waardoor de samenwerking tussen u en uw Kristallen Schedel sterker, intenser en helderder gaat worden. Mocht u nog geen Kristallen Schedel hoeden, dan kunt u ook aan deze workshop mee doen. Er zijn voldoende Kristallen Schedels in de winkel aanwezig om mee samen te werken.

Wat deze dag o.a. de revue gaat passeren:

 • Aarding: De aarding wordt via een transmissie begeleidt. Sterker in uw aarding komen is belangrijk als men gaat communiceren met de energie van de KS.
 • De connectie tussenu en de Kristallen Schedel versterken met het 13-Kristallen Schedelveld Bewustzijn.
 • Meditatie(s)
 • Channeling(en)
 • De trilling (frequentie) van uw Kristallichaam verhogen, waardoor ruis op de zender kan worden voorkomen in de uitwisseling tussen u en de KS.
 • Het Bewustzijn tussen u en de KS verfijnen. Nog bewuster de relatie tussen u en de KS op diepere lagen verdiepen.

De dag staat in het teken van het KS BewustZijn wat ook inhoudt dat het om uw eigen BewustZijn gaat. Wat weer helderheid en inzicht(en) geeft, waar de energie in uw fysieke lichaam en energetische lichtlichaam minder stroomt (of stagneert). Op deze Samenwerkingsdag wordt, vanuit de onvoorwaardelijk liefdesenergie, verbinding gelegd met de energie van het Kristallen Schedelveld in samenwerking met Aarde, Kosmos, de Kristallen Schedel en U.

Deze Samenwerkingsdag is een kristalheldere en schitterend cadeau aan uzelf! Een cadeau wat zich de komende tijd nog steeds zal laten uitpakken.

Data:
Er zijn twee data keuze mogelijkheden voor deze workshop. Gaarne uw voorkeur voor de betreffende datum opgeven bij de inschrijving. Uiteraard mag u ook 2x deelnemen aan deze workshop dag. De workshop gaat door bij minimaal 3 deelnemers/sters. Het maximum aan deelnemers/sters is 8 personen ivm de Corona-maatregelen. De 1,5m afstand en hygiëne wordt gerespecteerd.

 • Data: Zaterdag 23 Mei of 13 Juni a.s.
  De workshop start om: 10.00 uur - 16.00 uur. Vanaf 9.45 uur is de zaal geopend.
  De deelname is pas definitief na inschrijving en een voorschot van € 50,= op rekening: NL29 ABNA 0527040514, t.n.v. C.F. van Dam en o.v.v. Workshop KS. Gaarne ook de voorkeur van datum opgeven. U ontvangt daarna van ons een bevestiging.

Kosten:
Dit geschenk aan uzelf is € 95,=.  Voor koffie, thee en lunch wordt gezorgd.