Evenement 24-05-20 : 2-daagse Workshop Merlijn


2-daagse Workshop Merlijn

Houder:
Cocky van Dam
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zondag, 24 mei 2020
  Locatie:
Hoeven
Tijd:
10.00 - 16.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 190,=
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatcentrum-nautilus .nl

Vanwege het Corona-virus kunnen er niet meer dan 3 personen deel nemen en men kan ook niet verkouden of grieperig zijn. Dit om de gezondheid van de aanwezigen en de garantie voor de juiste afstand van 1,5 m te kunnen garanderen.   Workshop Merlijn

Twee-daagse Workshop Merlijn

De energie van Merlijn (ook wel bekend als de witte tovenaar) wordt op deze twee daaagse workshop op een hele leuke en uniek manier aan je overgedragen. Deze dagen staan helemaal in het teken van de Nieuwe Aarde energie. Heel direct en toepasbaar ga je deze energie ervaren. De samenwerking tussen Merlijn, de Aardewezens en jou zal worden versterkt.

Vandaag de dag is men niet meer zo in contact met "magie". De technologie heeft in de maatschappij een grotere rol gekregen dan de innerlijke magie en de natuurlijke wijsheid. Merlijn wist als geen ander hoe belangrijk het was om met je innerlijke wijsheid in contact te zijn en samen te werken met de Aardewezens en de Natuur. Hij wist wat de effecten zouden zijn als de mens zijn magie zou verliezen en wat dit voor uitwerking zou krijgen op de mens. Merlijn handelde altijd vanuit zijn innerlijke wijsheid en kende de taal van de magie als geen ander.

Naast alle inhoudelijke kennis, gaan we natuurlijk ervaren, oefenen, ontvang je healingen en transmissies vanuit de energie van Merlijn. Uiteraard is er ook ruimte om persoonlijke vragen te stellen.

Op deze twee dagen:

  • worden praktische tools meegegeven over hoe men kan samenwerken met de energie van Merlijn in het dagelijks leven.
  • wat kan de energie van Merlijn voor jou gaan betekenen.
  • welke veranderingen kan dit jou en je leef omgeving brengen.
  • wordt het contact met de Aardewezens versterkt.

Wie was Merlijn hiervoor?
Saint Germain was Merlijn, de onvergetelijke, maar over wie geen juiste informatie terug te vinden is. Hij is de oude man, die de geheimen van de jeugd en de alchemie kende; die de sterrenkunde beoefende in Stonehenge en soms volgens zeggen, door zijn magische krachten zware stenen verplaatste. Helaas denken velen dat Merlijn een figuur is uit een legende.

In de 5e eeuw, te midden van de chaos van een stervend Romeins keizerrijk, stond er een koning op om het land te verenigen dat versplinterd was door elkaar bestrijdende legerleiders en uit elkaar geslagen was door Saksische indringers.

Deze koning Arthur en de ridders van de Ronde Tafel hadden aan hun zijde de oude Merlijn zelf, half druïde priester en half christelijke heilige ziener, een magiër, een raadgever en een vriend die de koning door twaalf veldslagen leidde teneinde een nieuw koninkrijk te stichten en een tijd van vrede tot stand te brengen.

In samenwerking met Merlijn begeleidt Cocky van Dam deze prachtige dagen.

Datum: Zondag 26 April en Zondag 24 Mei 2020
Aanvang: 10.00 uur - 16.00 uur - Vanaf 09.45 uur is de zaal geopend.
Kosten: Dit geschenk aan jezelf is € 190,=.  Voor koffie, thee & eenvoudige lunch wordt gezorgd.

Mocht bovenstaande data je niet uitkomen en je hebt interesse om deel te nemen, neem dan even contact met Cocky van Dam op.

Meer info over deze workshop kijk op de web-site van Centrum-Nautilus.