Evenement 17-09-20 : Spirituele reis Sardinië


Spirituele reis Sardinië

Houder:
Cocky van Dam
  Provincie:
Buitenland
Datum:
donderdag, 17 september 2020 - donderdag, 24 september 2020
  Locatie:
Olbia
Tijd:
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 1.150,=
  Website:
Categorie:
groepsreizen
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatcentrum-nautilus .nl

Spirituele rondreis naar Sardinië

17 September t/m 24 September 2020

Ga mee als je houdt van mystieke reizen, rust, ontdekken, verwonderen, genieten, lachen, maar ook van avontuur. Op niet zomaar een eiland!
Zelfs de toch best verwende Italianen noemen Sardinië het Isola Mito, het Mythische eiland. Sardinië is een uniek en bizar onbekend openluchtmuseum. Wat betreft de periode van vóór de ons bekende grote beschavingen, met fascinerende bouwwerken die vaak nog een raadsel zijn. De sleutels tot de poorten van andere dimensies worden hier gemakkelijker gevonden. De sluiers zijn er dunner. Ook het sjamanisme wordt op dit bijzondere magische eiland nog dagelijks vorm gegeven en zal op deze reis een belangrijke rol spelen.

Sardinie is een eiland waarin mythe en werkelijkheid naast elkaar bestaan en waarin verre verleden en heden naast elkaar zichtbaar zijn. Het is een eiland van de Moedergodin, van de feeën, van de reuzen en waar de prehistorische healing tempels nog zeer actief zijn. Het is een eiland waar de magie nog in de lucht hangt, tastbaar is en voelbaar is. Sardinië Is een Magisch Eiland met een rijke prehistorie. De speculaties over Sardinië galmen tot zo hoog als ‘het vroegere Lemuriën’.

Wat gaan we allemaal bezoeken:

  • Oeroude Tempels die de vrouwelijke energie en de natuurwezens eerden
  • Heilige Bronnen en Watervallen
  • Dolmen de Janus
  • Enkele Nuraghi's
  • zeer oude ontmoetingsplek van sjamanen waar de Olijf bomen al meer dan duizend jaar oud zijn
  • De prachtige heilige plek van de sjamanen die elkander op deze plek 1x per jaar ontmoeten en waar nieuwe sjamanen werden ingewijd
  • Diverse Tomba di giganti.
  • Prachtige natuurplekken

Pluspunten van deze reis
Het zal geen oppervlakkige reis over het eiland worden, maar een liefdevol begeleidende reis in contact met het hart en de ziel van een bijzonder oer-eiland.
Een reis die in het teken zal staan van opmerkelijke archeologie met een diep-spirituele laag. Contact met de natuurwezens. Beleven van de heilige vrouwelijke energieën.
Aandacht ook voor natuurlijke manieren van bewegen en verbinden en ontdekken, echte connectie. Speelse open én behoedzame wijze van begeleiding, met oog ook voor de diepere lagen en betekenis achter gebeurtenissen.

Voor wie geschikt
Mensen die ook de aankomende latere fases in hun leven zien. Die zelf keuzes willen en kunnen maken, die positief nieuwsgierig zijn. Die het onbekende ontdekken en de lessen erachter oppikken of tenminste willen bekijken. 

Praktische informatie
Max. aantal 8 personen.
Voor deze rondreis geldt een minimaal aantal deelnemers van 5 personen en een max. van 8 (incl. begeleidster). Bij 5 deelnemers gaat de reis definitief door.

Meer info op de web-site van Centrum-Nautilus/reizen