Evenement 24-08-20 : Mystieke Verrassingsreis GAAT DEFINITIEF DOOR!


Mystieke Verrassingsreis GAAT DEFINITIEF DOOR!

Houder:
Cocky van Dam
  Provincie:
Buitenland
Datum:
maandag, 24 augustus 2020 - zondag, 30 augustus 2020
  Locatie:
Hoeven
Tijd:
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 975,=
  Website:
Categorie:
groepsreizen
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatcentrum-nautilus .nl

MYSTIEKE VERRASSINGSREIS  GAAT DEFINITIEF DOOR!

Deze spirituele reis is een cadeau aan jezelf en staat in het teken van je eigen alchemistisch proces. 7 Magische kracht plekken gaan we bezoeken die bijdrage aan de zeven fasen van het omsmeden van ons dagelijks lood tot duurzaam goud. Welke 7 magische kracht plekken het zijn blijft nog een verrassing.

7-magische krachtplekken
7-dagen: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag en Zondag.
7-Transformaties:
1. Het loslaten van ons dagelijks lood
2. Overgave aan het niet-weten
3. Het opdelen van het zelf
4. Samensmelting van het mannelijke en vrouwelijke
5. Inwijding
6. Meesterschap
7. Extase

De 7 magische kracht plekken leveren een bijdrage aan de 7 transformaties in jezelf op deze 7-daagse Verrassingsreis die in de achtste maand plaatsvindt. Waarom de 8ste maand? Ook dat zal zich ontvouwen op deze verrassingsreis.

Alchemie wordt al eeuwenlang beoefend. Het was zelfs een van de esoterische kunsten van de oude Soemeriërs en de Egyptenaren. De Soemeriërs beheersten de Alchemistische kunst als geen ander. De kleitabletten zijn hier het bewijs van. Er zijn nog vele kleitabletten tot op de dag van vandaag te bewonderen in de verschillende museums. Zij beheersten het alchemistische proces van samenwerking tussen water, vuur, lucht, aarde en het esoterische. Alleen diegene die hierin ingewijd waren konden deze mystieke kleitabletten manifesteren. De teksten werden via lichtcodering in het kleitablet gemanifesteerd.

Later zijn er ook kleitabletten gemaakt en beschreven met spijkerschrift, maar die zijn niet hetzelfde als in de tijd van de oude Soemeriërs die ingewijd waren.

Ook de oude Egyptenaren waren sterk gericht om de geheimen van het transmuteren van de metalen te ontdekken. Men had Alchemisten die zich richten op de materiele eigenschappen van chemicaliën en metalen, maar men had ook Alchemisten die zich richten op de mystieke weg van de alchemie. Zij waren op zoek naar de goddelijke transformatie in zichzelf.

Beide wegen worden tot op de dag van vandaag nog steeds bewandeld. In deze tegenwoordige tijd heeft men de wetenschappers die opzoek zijn naar de godsvonk (de deeltjesversneller in Geneve) en men heeft de spirituele mens die opzoek is naar het goddelijke in zichzelf.  

Deze verrassingsreis is gericht op de alchemie in zijn diepste betekenis van het innerlijke transformatieproces. Het lood en goud staan op deze reis symbool voor het respectievelijk materiële, stoffelijk en het geestelijke goddelijke beginsel van jou als mens. De kracht plekken die we bezoeken blijven tot op de dag dat we vertrekken een verrassing. We gaan zo wel met de auto als met de benenwagen en we overnachten op drie verschillende locaties. 

Meer info vindt je op de web-site van Centrum-Nautilus, of u kunt bellen naar tel.nr.: 0650824840 of emailen kan ook: infoatcentrum-nautilus .nl