Evenement 28-04-20 : Spirituele reis naar de Seleniet Geode Grot


Spirituele reis naar de Seleniet Geode Grot

Houder:
Cocky van Dam
  Provincie:
Buitenland
Datum:
dinsdag, 28 april 2020 - dinsdag, 5 mei 2020
  Locatie:
Hoeven
Tijd:
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 1250,=
  Website:
Categorie:
groepsreizen
  E-mail:

infoatcentrum-nautilus .nl

Deze reis naar Spanje staat in het teken van een bijzondere en unieke plek “De Seleniet Geode-Grot”, maar dat is niet het enige wat we op deze unieke reis gaan bewonderen. 

Hoe bijzonder toch dat het mogelijk is geworden om deze schitterende Seleniet-geode-grot te bezoeken.

Eind September (2019) heb ik deze mooie reis, met een groep, ook gedaan. Het is werkelijk een Natuur wonder van Moeder Aarde. Je gaat heel diep de aarde in wat al zo veel indruk geeft en dan is daar de opening van de Geode. Het is een Wonder-baarlijk fenomeen van Moeder Natuur. In absolute stilte, oog in oog met de Seleniet kristallen Geode-Grot te zijn dat honderden miljoenen jaren geleden ontstaan is door water en vuur. We bezoeken de grot tweemaal op deze reis, waarvan we minimaal twee uur tot maximaal 3 uur de gelegenheid hebben om op een bijzondere wijze de Geode te ervaren. Dit is werkelijk UNIEK, daar normaal gesproken de grot met grote groepen wordt bezocht en je maar enkele minuten de tijd krijgt om het Wonderlijke fenomeen te ervaren.

Seleniet speelt de hoofdrol op deze reis omdat: Seleniet als brug dient tussen de verschillende niveaus van BewustZijn en het is een goed hulpmiddel bij meditatie en het verkennen van het onderbewuste. Seleniet richt zich tot de bron van fysieke problemen en geeft inzicht in de oorzaken van de klachten. Seleniet heeft de unieke eigenschap om te verbinden en te balanceren.

We overnachten in Pulpi vlakbij het plaatsje San-Juan-de-los-Terreros niet ver van deze bijzondere plek. Op deze locatie zijn ook prachtige en pittoreske baaien waar je perfect kan snorkelen. Ook dit staat op het programma de onderwater wereld bewonderen, als je dat wilt natuurlijk. Het klimaat in de provincie Almeria is woestijn-achtig. Dit gebied is een landschap van zee, fossielen en versteende zandstranden.

Wat we o.a. gaan ondernemen:

  • De Seleniet geode-grot 2x bezoek van 2 tot maximaal 3 uur
  • Meditaties die geheel ondersteund worden in de energie van Seleniet samen met de Kristallen Schedel van Seleniet "Candaluna"
  • Wandelingen rondom het gebied van deze grot, die werkelijk zeer spectaculair zijn !
  • We bewonderen het eilandje Isla Negra en Isla Terreros. Deze beide eilanden hebben een hele bijzondere energie volgens de bewoners (buitenaards).
  • Heerlijk ontspannen op de vele prachtige zandstranden. De zandstranden liggen aan een ongerepte kustlijn waar het zeewater felblauw gekleurd is.
  • We brengen een bezoek aan Playa Los Cocedores. Hier liggen versteende zandbanken tot 20 meter hoog, die eruitzien als of ze bevroren zijn. In de rotsen kun je gefossiliseerde schelpen vinden in alle soorten en maten.
  • We bezoeken ook de zandgrotten.
  • **Massage's in overleg mogelijk
  • En natuurlijk kan men genieten van de heerlijke Andalusische tapas gerechten.

Kortom een Vakantie Reis wat werkelijk een VAKANTIE zal zijn met veel bijzondere invullingen.

Meer info vindt je op de web-site van Centrum-Nautilus.nl