Evenement 11-05-20 : Spirituele reis Anglesey


Spirituele reis Anglesey

Houder:
Cocky van Dam
  Provincie:
Buitenland
Datum:
maandag, 11 mei 2020 - zondag, 17 mei 2020
  Locatie:
Hoeven
Tijd:
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 1050,=
  Website:
Categorie:
groepsreizen
  E-mail:

infoatcentrum-nautilus .nl

Anglesey het heiligdom van de Druïde

In oude tijden heette het eiland Ynes Mon (Mon' verwijst naar de druïde godin, Modron, die werd geassocieerd als de moeder van Wales) of ook wel Mona wat nu Anglesey, NW Wales is. Op dit prachtige eiland was ooit een groot en belangrijk centre of learning voor de Druïden/Essenen gevestigd. Dit eiland was voor de Druïden heel belangrijk want op dit eiland beoefenden zij hun hoge druïden kunsten en -wetenschappen. Het heilig verborgen eiland Ynes Mon/Anglesey is voor de Druïde het hart van hun cultuur en educatie geweest. Het is en eiland met vele verborgen mystieke heilige krachtplekken.

Een kleine selectie van wat we o.a. gaan bezoeken:

  • Holyhead
  • ty Mawr Standing Stone
  • Penrhos Feilw Standing Stones
  • the Holy Well of St. Seiriol, heel bijzonder
  • the Lligwy Burial Chamber, zeer krachtige Altar steen
  • Bryn Celli Ddu, dit is DE plek waar men ingewijd werd. 

Bovenstaande is nog maar een kleine selectie van de vele heiligdommen op dit eiland. Anglesey is een heel mystiek en wondermooi eiland waar de magie nog werkelijk voel-, zicht- en tastbaar is. 

Moeilijkheidsgraad
Deze spirituele reis is geschikt voor iedereen die over een gemiddelde conditie beschikt. Er worden op de locaties stukjes gewandeld, soms op oneffen terrein. Het is van belang dat je minimaal anderhalf uur achter elkaar kunt wandelen. Ook is het nodig dat je over stevige schoenen beschikt, met een goed profiel. Bergschoenen zijn heel geschikt, omdat deze de enkels ondersteunen. Stokken zijn handig voor extra ondersteuning. Vervoer: naar bestemming per vliegtuig en vanuit daar verder met de auto.

Meer info over deze reis vindt je op de web-site van Centrum-Nautilus.