Evenement 28-09-19 : Seleniet-Geode-Grot Reis te Spanje


Seleniet-Geode-Grot Reis te Spanje

Houder:
Centrum-Nautilus/Cocky van Dam
  Provincie:
Buitenland
Datum:
zaterdag, 28 september 2019 - zaterdag, 5 oktober 2019
  Locatie:
Spanje
Tijd:
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 1.050,=
  Website:
Categorie:
groepsreizen
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatcentrum-nautilus .nl

Vanaf 28 September t/m 5 Oktober 2019 staat deze reis naar Spanje in het teken van een bijzondere en unieke plek “De Seleniet Geode-Grot”, maar dat is niet het enige wat we op deze unieke reis gaan bewonderen.

Hoe bijzonder toch dat het mogelijk is geworden om deze schitterende Seleniet-geode-grot te bezoeken. De grot zal per 1 Juli geopend worden voor publiek. Het is een pilotreis en de bedoeling is om hier met geïnteresseerden naartoe te reizen samen met mijn Kristallen Schedel van Seleniet 'Candaluna'. Het is geen standaard "toeristen" reis, het is een reis op de trilling van Seleniet. Wie gaat er mee?!

Seleniet speelt de hoofdrol op deze reis: Seleniet dient als brug tussen de verschillende niveaus van BewustZijn en het is een goed hulpmiddel bij meditatie en het verkennen van het onderbewuste. Seleniet richt zich tot de bron van fysieke problemen en geeft inzicht in de oorzaken van de klachten. Seleniet heeft de unieke eigenschap om te verbinden en te balanceren. Seleniet heeft bijzondere eigenschappen meer hierover staat beschreven in de bijlage op de web-site van Centrum-Nautilus.

Enormous crystal Geode discovered in Spain2 candaluna rodebronBerg waar de Geode is gevonden 1

fossielenstrand  Enormous crystal Geode discovered in Spain21