Evenement 29-08-19 : Mystieke Reis naar Italië


Mystieke Reis naar Italië

Houder:
Centrum Nautilus
  Provincie:
Buitenland
Datum:
donderdag, 29 augustus 2019 - vrijdag, 6 september 2019
  Locatie:
Italië
Tijd:
9 dagen
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 1450,=
  Website:
Categorie:
groepsreizen
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatcentrum-nautilus .nl

De reis die Centrum-Nautilus u aanbiedt is een 9-daagse mystieke reis naar het gebied van de Etrusken en de dubbelstaartige Meermin.

Tempel Meerminnen

Het gehele gebied waar we ons in zullen begeven is heel bijzonder. We gaan enkele Via Cava’s bewandelen. Dit noemt met ook wel de Paden van Moeder Aarde. Het zijn holle paden die de Etrusken hebben uitgehouwen ter verering aan de aardegodin. Telkens weer zijn deze paden indrukwekkend. De kracht van Moeder Aarde is in deze Cava’s in elke cel te voelen. Onderweg komen we uitgehakte symbolen van vruchtbaarheidsrites tegen. Watertempels en kleine grotten in de vorm van een ei. Het ei is een zeer belangrijk symbool, het staat voor vernieuwing c.q. geboorte en de eischaal van het ei is van kalk dat voor bescherming staat voor de botten. 

Ook brengen we een bezoek aan verschillende oude watertempels, een oude Etrusken piramide en steencirkels. Al deze plekken voelen nog steeds mystiek en heilig aan.

Water, vuur, aarde, lucht, ruimte, kronkelige paden in labyrintische vorm, rotspartijen in de vorm van een schelp, kleine grotten in de vorm van een ei en ingenieuze holtes en waterrichels speelden een grote rol in dit gebied en zullen dat ook zijn op deze reis. Uiteraard is er ook alle ruimte om heerlijk te relaxen.

.Meer Bolsena Isola Bisentinanatuurpark bij VulciVia Cavas