Evenement 28-03-19 : Bewustwordingsavond 28/3


Bewustwordingsavond 28/3

Houder:
Centrum de Nieuwe Aarde
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
donderdag, 28 maart 2019
  Locatie:
Heerhugowaard
Tijd:
20.15-22.15
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 25
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

Ppvandermeulenatgmail .com

Bewustwordingsavond 28 Maart

Deze avond gaat over jezelf zijn in verbinding en relatie. Waar heb jij nog moeite om te verbinden met een ander, waar verstop jij jezelf nog? Wat is er voor jou nodig om opnieuw in openheid te komen met een ander? We nemen je mee om te gaan ontdekken wie jij en de ander werkelijk zijn. Zo ontdek je meer over jezelf, omdat we vanuit de diepere chakra’s gaan voelen en ervaren. Daar waar je feilloos weet of iets klopt of niet, of er onderstroming zijn in het gevoel, bijv. in het dagelijks leven daar waar mensen opmerkingen maken of ontwijken in hun gedrag. Door gaandeweg de avond steeds voller jezelf te durven tonen en weer te voelen hoe het is als alles er mag zijn kom je veel dieper in je Zijn en in het vertrouwen om in waarheid te leven.

Op een bewustwording avond word jij je bewust van delen in jezelf. En leer je voelen en omgaan met wat jij nog meer bent. Je bent niet alleen mens, maar veel meer! Een prachtig avond als je wil ervaren wat er in jou wakker wil worden en wie jij daarin bent.

We beginnen de avond met een korte activatie om de energie te openen. Vervolgens gaan we dieper in op de energie van het moment en de thema’s die naar voren komen. Vanuit daar kun je toestaan om te voelen en ervaren, en ontvang je nieuwe inzichten, kom je te weten wat er nog voor staat om dat nog meer hier te belichamen en gaan we dat vrij maken. Ook leer je werken met de energie en wat dat voor jou kan betekenen.

Het fijne van de avonden is dat het een avond is vol ervaringen, waarin je verdieping in je leven gaat ervaren omdat er zoveel meer van jou mee gaat doen hier als mens. We voelen met je mee, nemen je mee op een reis en er is veel ruimte voor vragen en input.

Max. 8 deelnemers.

Aanmelden kan via:
06-15002265 of
www.centrumdenieuweaarde.nl

Prijs: 25 euro per avond
Tijd: 20.15-22.15
Locatie: Korteweg 7a, Heerhugowaard